Renault Master | Koppejan

Renault Master

De Renault Master is naast de Renault Trafic één van de grootste bedrijfsbussen van het Franse automerk Renault. De allereerste Renault Master rolde in 1980 van de band af, waarna hij in 1997 volledig vernieuwd werd. Inmiddels zitten we aan de derde generatie Renault Master bedrijfsbussen, welke sinds 2010 verkocht worden én zijn we enkele facelifts verder. Vandaag de dag heeft de Renault Master een eigentijds design die robuustheid en moderniteit uitstraalt!

Dagelijkse werkzaamheden eenvoudiger dankzij de Renault Master

De Renault Master is een echte eyecatcher. De vlakke motorkap, opvallende verchroomde grille en c-vormige verlichting, zorgen voor een uitgesproken stijl. Stapt u binnen in de bedrijfswagen dan merkt u onmiddellijk de uitgebreide uitrusting, welke voorzien is van handige opbergruimtes, comfortabele stoelen en een overzichtelijk dashboard. Bovendien heeft Renault een nieuw motoraanbod geïntroduceerd die nóg betere rijprestaties levert. Dit alles maakt de Renault Master een ideale partner om uw werkzaamheden uit te voeren.

Functionele laadruimte Renault Master

Een laadruimte die tevens functioneel is kan u een hoop tijd en energie besparen. Renault heeft om die reden de Renault Master op zo’n manier ontworpen dat uw werkzaamheden een stuk gemakkelijker uitgevoerd kunnen worden. Denk bijvoorbeeld aan handgrepen die zich in de laadruimte bevinden, de mogelijkheid om uw laadruimte te verlichten en één van de laagste tildrempels die op de markt zijn!

Renault Master kopen bij Koppejan

Heeft u na het lezen van bovenstaande voordelen interesse in het aanschaffen van een Renault Master? Bekijk dan zeker ons aanbod! Wilt u de Renault Master graag in het echt bekijken? Maak dan een showroomafspraak via de knop rechts en ervaar zelf de uitstraling en het comfort van een Renault Master.

Renault Master leasen met financial leasen

Past het volledige bedrag niet binnen uw budget of betaalt u simpelweg liever in termijnen? Dan kunt u tevens een Renault Master leasen bij Koppejan middels financial lease. Het voordeel van deze leasevorm is het feit dat u zelf de hoogte van uw maandelijkse bedrag bepaalt en kunt kiezen voor een extra aanbetaling of slotsom. Wilt u alvast berekenen hoeveel het kost om een Renault Master te leasen bij Koppejan? Gebruik dan onze leasecalculator.

Vragen over de Renault Master?

Heeft u verder nog vragen over het kopen of leasen van een Renault Master? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Onze medewerkers nemen zo snel mogelijk contact met u op om uw vragen te beantwoorden!

Klantervaringen.

Hoe waarderen onze klanten Koppejan.

26 Sep
10.
Mooi en net bedrijf

Ook al is er een probleem,, het wordt netjes en vakkundig opgelost.

Johan uit Deest
16 Sep
10.
Top service!

Ik ben bij de aanschaf van mijn Audi E-Tron fantastisch geholpen door Rik. Een echte aanrader!

Luca uit Delft
09 Sep
10.
Uitstekend bedrijf

Goed werkend bedrijf als er wat is helpen ze je erbij

Tim uit Krimpen ad lek
09 Sep
10.
Helemaal top

Aardig personeel en mooie busje en autos

Mick uit Woubrugge
08 Sep
9.
Goede service

Klanten vriendelijk,

Onur uit Almere
05 Sep
10.
Een super tent

Ik ben daar super geholpen met een nieuwe auto. Maar ook de inruil hebben ze netjes geregeld. Geweldige tent met geweldig personeel.

Marnix uit Ammerstol

    Showroom afspraak inplannen