Vanaf heden zijn wij op zaterdag gesloten!

De nieuwe openingstijden zijn maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00

Renault Master | Koppejan

Renault Master

De Renault Master is naast de Renault Trafic één van de grootste bedrijfsbussen van het Franse automerk Renault. De allereerste Renault Master rolde in 1980 van de band af, waarna hij in 1997 volledig vernieuwd werd. Inmiddels zitten we aan de derde generatie Renault Master bedrijfsbussen, welke sinds 2010 verkocht worden én zijn we enkele facelifts verder. Vandaag de dag heeft de Renault Master een eigentijds design die robuustheid en moderniteit uitstraalt!

Dagelijkse werkzaamheden eenvoudiger dankzij de Renault Master

De Renault Master is een echte eyecatcher. De vlakke motorkap, opvallende verchroomde grille en c-vormige verlichting, zorgen voor een uitgesproken stijl. Stapt u binnen in de bedrijfswagen dan merkt u onmiddellijk de uitgebreide uitrusting, welke voorzien is van handige opbergruimtes, comfortabele stoelen en een overzichtelijk dashboard. Bovendien heeft Renault een nieuw motoraanbod geïntroduceerd die nóg betere rijprestaties levert. Dit alles maakt de Renault Master een ideale partner om uw werkzaamheden uit te voeren.

Functionele laadruimte Renault Master

Een laadruimte die tevens functioneel is kan u een hoop tijd en energie besparen. Renault heeft om die reden de Renault Master op zo’n manier ontworpen dat uw werkzaamheden een stuk gemakkelijker uitgevoerd kunnen worden. Denk bijvoorbeeld aan handgrepen die zich in de laadruimte bevinden, de mogelijkheid om uw laadruimte te verlichten en één van de laagste tildrempels die op de markt zijn!

Renault Master kopen bij Koppejan

Heeft u na het lezen van bovenstaande voordelen interesse in het aanschaffen van een Renault Master? Bekijk dan zeker ons aanbod! Wilt u de Renault Master graag in het echt bekijken? Maak dan een showroomafspraak via de knop rechts en ervaar zelf de uitstraling en het comfort van een Renault Master.

Renault Master leasen met financial leasen

Past het volledige bedrag niet binnen uw budget of betaalt u simpelweg liever in termijnen? Dan kunt u tevens een Renault Master leasen bij Koppejan middels financial lease. Het voordeel van deze leasevorm is het feit dat u zelf de hoogte van uw maandelijkse bedrag bepaalt en kunt kiezen voor een extra aanbetaling of slotsom. Wilt u alvast berekenen hoeveel het kost om een Renault Master te leasen bij Koppejan? Gebruik dan onze leasecalculator.

Vragen over de Renault Master?

Heeft u verder nog vragen over het kopen of leasen van een Renault Master? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Onze medewerkers nemen zo snel mogelijk contact met u op om uw vragen te beantwoorden!

Klantervaringen.

Hoe waarderen onze klanten Koppejan.

28 Jan
10.
Zeer nette zaak

Zeer nette zaak met mooie auto's en vriendelijke mensen die weten waar ze het over hebben

Sjors uit Pijnacker
18 Jan
10.
Goed, netjes, open en eerlijk.

Netjes geholpen met inruilen huidige voertuig. En aanpassingen van de nieuwe.

Edwin uit Nistelrode
10 Jan
10.
Voelde gelijk vertrouwd aardige mensen

Snelle afhandeling no nonsens direct eerlijk Fijne service

Carlos uit Nijmegen
09 Jan
10.
Ontzettend goede ervaring!

Allereerst biedt Koppejan verschillende (bedrijfs) auto's aan met hierop heel veel opties. Deze opties maken echt het verschil. De auto's zijn super strak en extra...

Jeffrey uit Den Haag
07 Jan
9.
Van het begin tot het eind, snel en goed geholpen!

Een professionele zaak waar ze alles goed voor elkaar hebben. Geen enkele vraag is teveel en nemen ruim de tijd voor je. Ook bij verschillende...

Remko uit Glanerbrug
06 Jan
10.
Prima

Zeer goede en vriendelijk geholpen, en zeer tevreden naar huis.

Arjan uit Lent

    Showroom afspraak inplannen