Exclusieve-Audi-occasions-leasen-koppejan

Exclusieve Audi occasions

Bij Koppejan Automotive worden er luxe, exclusieve occasions van verschillende merken verkocht. Dus bent u van plan om een exclusieve Audi occasion te kopen of leasen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij hebben regelmatig een divers aantal Audi occasions beschikbaar, zoals de Audi A6 en e-tron. Bij Koppejan Automotive krijgt u daarnaast de zekerheid op een snelle levering. Bekijk hieronder ons huidige aanbod Audi occasions. Zit uw gewenste model er momenteel niet tussen? Neem dan contact met ons op, zodat wij samen op zoek kunnen gaan naar uw droomauto.

Voordelen aanschaf tweedehands Audi

Bij de aanschaf van een Audi occasion profiteert u van meerdere voordelen ten opzichte van het aanschaffen van een nieuwe Audi. Zo ligt de aanschafprijs een stuk lager, omdat een nieuwe auto binnen de eerste maanden het grootste gedeelte van de waarde verliest. Daarnaast beschikken wij van elke auto en bedrijfswagen uit ons aanbod over de onderhoudshistorie. Hierdoor kunnen wij de garantie bieden dat de Audi occasion die u aanschaft, altijd naar behoren is onderhouden. Dit wordt ook extra gecontroleerd zodra wij een nieuwe occasion in ons aanbod opnemen. Vervolgens wassen, reinigen en poetsen wij de auto nog eens volledig, zodat wij de exclusieve Audi occasion als nieuw kunnen aanbieden!

Audi occasion kopen of leasen

Hebben wij uw droomauto op voorraad en bent u van plan deze aan te schaffen? Dan heeft u de keuze om de occasion te kopen óf te leasen. Overweeg deze keuze door vooraf onze leasecalculator in te vullen, waarmee u precies uitrekent welk maandelijks bedrag u kwijt zal zijn. Dit heeft u zelf in de hand - u bepaalt wat u maandelijks betaalt aan de hand van de contractduur en uw extra aanbetaling. Ook een eventuele inruilwaarde van uw huidige auto kan invloed hebben op het maandelijkse bedrag. Aan het einde van het contract bent u wettelijk eigenaar van de auto!

Koppejan Automotive, dé occasion specialist in Nijkerk

Wenst u graag geadviseerd te worden over de aankoop van een exclusieve occasion? Dan staat ons team aan specialisten voor u klaar. Wij nodigen u graag uit in onze showroom in Nijkerk, om hier het gehele aanbod te bekijken en eventueel een proefrit te maken. Om er zeker van te zijn dat wij alle tijd hebben voor al uw vragen, vragen wij u om eerst vrijblijvend contact met ons op te nemen door te bellen naar telefoonnummer +31(0) 342 436 222 of het contactformulier op onze website in te vullen.

Klantervaringen.

Hoe waarderen onze klanten Koppejan.

28 Feb
10.
Schitterende auto's

Schitterende auto's in een prachtig en schoon, mooi pand. Eén en al luxe, alsof je in een snoepwinkel bent.

Perry uit Rotterdam
25 Feb
9.
Heel mooi bedrijf!!

Zeer goed geholpen, eerlijk en betrouwbaar. Goed advies.

Ruud De leeuw uit Huisduinen
23 Feb
10.
Fantastisch bedrijf

Ik ben zeer tevreden hoe ik ben geholpen En geadviseerd ben en er goed op de hoogte ben gehouden over de gang van zaken Echte...

Daniel uit Kortenhoef
13 Feb
10.
Top bedrijf

Top service, afspraak nakomen en leuke showroom!

WarmteNed. uit Zeist
07 Feb
8.
Mooie zaak met net even een ander soort auto.

3de keer verzoek nu om beoordeling te geven. Echter de auto moet nog afgeleverd worden, dus het is wat voorbarig... Voor zover, een prachtig mooie...

Wieland uit Nagele
06 Feb
10.
Goede service

Goede Service

Sinke uit Kruiningen

    Showroom afspraak inplannen