Vanaf heden zijn wij op zaterdag gesloten!

De nieuwe openingstijden zijn maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00

Exclusieve-Audi-occasions-leasen-koppejan

Exclusieve Audi occasions

Bent u op zoek naar een exclusieve Audi occasion? Bij Koppejan verkopen we niet alleen luxe bedrijfswagens, maar gaan we tevens regelmatig op zoek naar exclusieve auto’s om toe te voegen aan ons aanbod. Doordat we vaak diverse Audi occasions op voorraad hebben, kunnen wij zorgen voor een snelle levering! Bekijk hieronder ons huidige aanbod Audi occasions.

Uitvoeringen Audi occasions

Bij Koppejan hebben we geregeld diverse exclusieve Audi occasions leverbaar. Zo vindt u in ons aanbod bijvoorbeeld de exclusieve Audi A4. Het zakelijke, bijzonder luxe en stijlvolle ontwerp maakt gegarandeerd indruk op iedereen! Ook wanneer u op zoek bent naar Audi A5 occasions, bent u bij Koppejan aan het juiste adres. De Audi A5 is elegant, praktisch en oogt atletisch. Dankzij de combinatie van diverse innovatieve assistentiesystemen en moderne technologieën, staat rijplezier bij de Audi A5 voorop. Liever een Audi A6 occasion? Ook deze stijlvolle auto met elegant design en prestigieuze uitstraling vindt u regelmatig in ons aanbod.

Voordelen Audi occasion

Het aanschaffen van een tweedehands Audi heeft diverse voordelen ten opzichte van het aanschaffen van een nieuwe Audi. Allereerst ligt de aanschafprijs uiteraard een stuk lager. Daarnaast beschikken wij van elke auto en bedrijfswagen uit ons aanbod over de onderhoudshistorie. Hierdoor kunnen wij de garantie bieden dat de Audi occasion die u aanschaft, altijd naar behoren is onderhouden. Voordat we een auto of bedrijfswagen in ons aanbod opnemen, controleren wij deze altijd eerst op eventuele mankementen. Deze worden vervolgens door ons gerepareerd en we wassen, reinigen en poetsen de auto volledig. Hierdoor kunnen wij u exclusieve Audi occasions als nieuw aanbieden!

Wenst u het aankoopbedrag van een Audi occasion in meerdere delen te betalen? Bij Koppejan bieden we tevens de mogelijkheid om een Audi te leasen. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Tweedehands Audi kopen bij Koppejan Automotive

Heeft u uw oog laten vallen op een exclusieve Audi bij Koppejan of wilt u graag ons gehele aanbod komen bekijken en eventueel een proefrit maken? Kom dan gerust langs in onze showroom in Nijkerk! Heeft u vragen over één van onze Audi occasions of wilt u graag een afspraak met ons maken, om er zeker van te zijn dat wij alle tijd hebben voor uw vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer 0342 - 436 222 of vul het contactformulier op onze website in.

Klantervaringen.

Hoe waarderen onze klanten Koppejan.

28 Jan
10.
Zeer nette zaak

Zeer nette zaak met mooie auto's en vriendelijke mensen die weten waar ze het over hebben

Sjors uit Pijnacker
18 Jan
10.
Goed, netjes, open en eerlijk.

Netjes geholpen met inruilen huidige voertuig. En aanpassingen van de nieuwe.

Edwin uit Nistelrode
10 Jan
10.
Voelde gelijk vertrouwd aardige mensen

Snelle afhandeling no nonsens direct eerlijk Fijne service

Carlos uit Nijmegen
09 Jan
10.
Ontzettend goede ervaring!

Allereerst biedt Koppejan verschillende (bedrijfs) auto's aan met hierop heel veel opties. Deze opties maken echt het verschil. De auto's zijn super strak en extra...

Jeffrey uit Den Haag
07 Jan
9.
Van het begin tot het eind, snel en goed geholpen!

Een professionele zaak waar ze alles goed voor elkaar hebben. Geen enkele vraag is teveel en nemen ruim de tijd voor je. Ook bij verschillende...

Remko uit Glanerbrug
06 Jan
10.
Prima

Zeer goede en vriendelijk geholpen, en zeer tevreden naar huis.

Arjan uit Lent

    Showroom afspraak inplannen