Bedrijfswagen specialist | Koppejan

Privacy- en cookiebeleid.

Koppejan B.V.

Koppejan B.V., gevestigd aan Schoenlapperweg 6a, 3862 PL Nijkerk, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

Koppejan B.V.
Schoenlapperweg 6a
3862 PL Nijkerk

T 0342 - 436 222
W www.koppejanautomotive.nl
E info@koppejanautomotive.nl

Persoonsgegevens die wij verwerken

Koppejan B.V. verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • voor- en achternaam
  • geslacht
  • adresgegevens
  • telefoonnummer
  • e-mailadres
  • bankrekeningnummer

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Koppejan B.V. verwerkt de volgende bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens van u:

  • ras
  • burgerservicenummer (BSN)

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Koppejan B.V. verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Het afhandelen van uw betaling.
  • U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren.
  • Om een factuur voor u te maken.
  • Om een lease aanvraag voor u te kunnen doen.

Geautomatiseerde besluitvorming

Koppejan B.V. neemt geen besluiten op basis van geautomatiseerde verwerkingen over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Koppejan B.V.) tussen zit.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Koppejan B.V. bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij bewaren uw persoonsgegevens gedurende 7 jaar omdat dit wettelijk verplicht is.

Delen van persoonsgegevens met derden

Koppejan B.V. verkoopt uw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. Koppejan B.V. blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Koppejan B.V. gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Koppejan B.V. en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@koppejanautomotive.nl.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek.

Koppejan B.V. wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons.

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Koppejan B.V. neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan telefonisch contact met ons op.

Klantervaringen.

Hoe waarderen onze klanten Koppejan.

28 Sep
10.
Zeer netjes en exclusief bedrijf !

Niet alleen netjes voor de aankoop van een personenauto of bedrijfswagen, maar ook de aftersales is uitmuntend bij dit bedrijf. Had eigenlijk wel een exclusieve...

JR uit Purmerend
28 Sep
10.
Zeer net bedrijf

Zeer net bedrijf en probeert aan alle kanten met je mee te denken echt een aanrader

Jos uit Emmen
26 Sep
10.
Mooi en net bedrijf

Ook al is er een probleem,, het wordt netjes en vakkundig opgelost.

Johan uit Deest
16 Sep
10.
Top service!

Ik ben bij de aanschaf van mijn Audi E-Tron fantastisch geholpen door Rik. Een echte aanrader!

Luca uit Delft
09 Sep
10.
Uitstekend bedrijf

Goed werkend bedrijf als er wat is helpen ze je erbij

Tim uit Krimpen ad lek
09 Sep
10.
Helemaal top

Aardig personeel en mooie busje en autos

Mick uit Woubrugge

    Showroom afspraak inplannen