Renault Trafic lease | Koppejan Automotive

Renault Trafic lease

Wilt u graag een (tweedehands) Renault Trafic aanschaffen, maar is het aankoopbedrag een te grote hap uit uw zakelijke budget? Dan kunt u bij Koppejan Automotive ook een Renault Trafic leasen. Ons aanbod aan Renault Trafic bedrijfsbussen verandert gestaag, hierdoor kunnen wij vaak snel een Renault uit voorraad leveren. Heeft u interesse om een Renault Trafic te leasen? Bekijk dan hieronder ons aanbod!

Renault Trafic lease op basis van financial lease

Bij Koppejan Automotive werken wij met de leasevorm financial lease. Maandelijks betaalt u een vast bedrag totdat de Renault Trafic volledig is afbetaald. Het grootste voordeel van financial lease, ten opzichte van andere leasevormen, is het feit dat u tijdens de leaseperiode economisch eigenaar bent van de Renault Trafic. De status van economisch eigenaar zorgt ervoor dat u de bedrijfswagen kan opnemen in uw balans, wat fiscaal aantrekkelijk is. Hierdoor komt u namelijk in aanmerking voor diverse fiscale voordelen als investeringsaftrek en btw-teruggave. Niet alleen de balanspost van de bedrijfswagen komt in aanmerking voor btw-teruggave, ook de balansposten rondom de bedrijfswagen (auto-onderdelen, onderhoud, brandstof).

Uw maandelijkse afbetaling van de Renault Trafic

Als leasende partij heeft u controle over de hoogte van de maandelijkse afbetaling, dit is namelijk afhankelijk van enkele factoren waar u invloed op heeft. Het maandbedrag van een financial leasecontract bestaat uit twee delen: een rentedeel en een aflossingsdeel. De hoogte van dit maandbedrag is afhankelijk van de duur van het contract, die kan fluctueren van 12 tot 60 maanden. Aan de voorkant kunt u de maandlasten verlagen middels een aanbetaling die het totaalbedrag verlaagt.

Renault Trafic lease bij Koppejan Automotive

Bij Koppejan Automotive bent u bij het juiste adres voor de financial lease van een gloednieuwe Renault Trafic. Graag ontzorgen wij u in de aanvraag en opzet van een financial leasecontract. Met jarenlange ervaring in het verwerken van leasecontracten kunt u deze klus gerust aan ons overlaten. Hierdoor kunt u zich focussen op wat echt belangrijk is, namelijk uw eigen bedrijf.

Heeft u nog een prangende vraag? Schroom niet om telefonisch contact op te zoeken via 0342 - 346 222. U kunt Koppejan Automotive ook altijd bereiken via info@koppejanautomotive.nl.

Klantervaringen.

Hoe waarderen onze klanten Koppejan.

27 Nov
10.
Uitstekend geholpen bij aankoop van schitterende auto.

Uitstekend geholpen bij aankoop van schitterende auto.

Hugo uit Utrecht
24 Nov
10.
Professionel service

Absolutely top of the range about quality, service etc..! Very good experience of mine!!

Samu Laszlo uit Haarlem
10 Nov
10.
Top bussen top bedrijf

Super mooie auto’s staan vol opties perfect uit gevoerd hier kom ik zeker terug!!

Renaldo uit Amersfoort
06 Nov
10.
Goed, snel en direct geholpen

Erg fijn bedrijf om zaken mee te doen! Duidelijke afspraken, snelle en goede service.

De Kurenpolder Recreatie uit Hank
05 Nov
10.
Super ontvangst en hulp bij koppejan

Hebben prachtige autos en busjes staan er word goed de tijd genomen om je alles duidelijk uit te leggen ,echt een aanrader

Menno uit Hem
23 Oct
9.
Wat een ervaring

Geachte. Wat een fijne ervaring van moment a tot z eerlijke verkoper weet waar ze het over hebben. Dikke sprinter gekocht maar m’n vrouw vind...

Benjamin uit Emmeloord

    Showroom afspraak inplannen