Koppejan Automotive is op zoek naar een autodetailer (fulltime). Bekijk hier de vacature!

Renault Trafic lease | Koppejan Automotive

Renault Trafic lease

Wilt u graag een (tweedehands) Renault Trafic aanschaffen, maar is het aankoopbedrag een te grote hap uit uw zakelijke budget? Dan kunt u bij Koppejan Automotive ook een Renault Trafic leasen. Ons aanbod aan Renault Trafic bedrijfsbussen verandert gestaag, hierdoor kunnen wij vaak snel een Renault uit voorraad leveren. Heeft u interesse om een Renault Trafic te leasen? Bekijk dan hieronder ons aanbod!

Renault Trafic lease op basis van financial lease

Bij Koppejan Automotive werken wij met de leasevorm financial lease. Maandelijks betaalt u een vast bedrag totdat de Renault Trafic volledig is afbetaald. Het grootste voordeel van financial lease, ten opzichte van andere leasevormen, is het feit dat u tijdens de leaseperiode economisch eigenaar bent van de Renault Trafic. De status van economisch eigenaar zorgt ervoor dat u de bedrijfswagen kan opnemen in uw balans, wat fiscaal aantrekkelijk is. Hierdoor komt u namelijk in aanmerking voor diverse fiscale voordelen als investeringsaftrek en btw-teruggave. Niet alleen de balanspost van de bedrijfswagen komt in aanmerking voor btw-teruggave, ook de balansposten rondom de bedrijfswagen (auto-onderdelen, onderhoud, brandstof).

Uw maandelijkse afbetaling van de Renault Trafic

Als leasende partij heeft u controle over de hoogte van de maandelijkse afbetaling, dit is namelijk afhankelijk van enkele factoren waar u invloed op heeft. Het maandbedrag van een financial leasecontract bestaat uit twee delen: een rentedeel en een aflossingsdeel. De hoogte van dit maandbedrag is afhankelijk van de duur van het contract, die kan fluctueren van 12 tot 60 maanden. Aan de voorkant kunt u de maandlasten verlagen middels een aanbetaling die het totaalbedrag verlaagt.

Renault Trafic lease bij Koppejan Automotive

Bij Koppejan Automotive bent u bij het juiste adres voor de financial lease van een gloednieuwe Renault Trafic. Graag ontzorgen wij u in de aanvraag en opzet van een financial leasecontract. Met jarenlange ervaring in het verwerken van leasecontracten kunt u deze klus gerust aan ons overlaten. Hierdoor kunt u zich focussen op wat echt belangrijk is, namelijk uw eigen bedrijf.

Heeft u nog een prangende vraag? Schroom niet om telefonisch contact op te zoeken via 0342 - 346 222. U kunt Koppejan Automotive ook altijd bereiken via info@koppejanautomotive.nl.

Klantervaringen.

Hoe waarderen onze klanten Koppejan.

22 May
10.
Heel tervreden!

Tijdens het voortraject al een heel fijn contact met Rik, na mijn bezoek in de showroom een super nette indruk gekregen van het bedrijf en...

Peter uit Diemen
15 May
10.
Top bedrijf

Super evaring.

Mark uit Lelystad
28 Apr
10.
.

.

Gijs uit Heerhugowaard
17 Apr
9.
Snel en duidelijk opvolging

Duidelijke en snelle communicatie met Rik. Auto is nog niet afgeleverd, de rest is dus nog afwachten maar hebben er alle vertrouwen in! Belisol Goes

Belisol Goes uit GOES
29 Mar
10.
Vriendelijk en super survice

Vriendelijk en komen altijd met een goede oplossing

Jeffrey uit Delft
26 Mar
10.
Top bedrijf

Super service top bedrijf

Olinde uit Almere

    Showroom afspraak inplannen