Renault Trafic lease | Koppejan Automotive

Renault Trafic lease

Wilt u graag een (tweedehands) Renault Trafic aanschaffen, maar is het aankoopbedrag een te grote hap uit uw zakelijke budget? Dan kunt u bij Koppejan Automotive ook een Renault Trafic leasen. Ons aanbod aan Renault Trafic bedrijfsbussen verandert gestaag, hierdoor kunnen wij vaak snel een Renault uit voorraad leveren. Heeft u interesse om een Renault Trafic te leasen? Bekijk dan hieronder ons aanbod!

Renault Trafic lease op basis van financial lease

Bij Koppejan Automotive werken wij met de leasevorm financial lease. Maandelijks betaalt u een vast bedrag totdat de Renault Trafic volledig is afbetaald. Het grootste voordeel van financial lease, ten opzichte van andere leasevormen, is het feit dat u tijdens de leaseperiode economisch eigenaar bent van de Renault Trafic. De status van economisch eigenaar zorgt ervoor dat u de bedrijfswagen kan opnemen in uw balans, wat fiscaal aantrekkelijk is. Hierdoor komt u namelijk in aanmerking voor diverse fiscale voordelen als investeringsaftrek en btw-teruggave. Niet alleen de balanspost van de bedrijfswagen komt in aanmerking voor btw-teruggave, ook de balansposten rondom de bedrijfswagen (auto-onderdelen, onderhoud, brandstof).

Uw maandelijkse afbetaling van de Renault Trafic

Als leasende partij heeft u controle over de hoogte van de maandelijkse afbetaling, dit is namelijk afhankelijk van enkele factoren waar u invloed op heeft. Het maandbedrag van een financial leasecontract bestaat uit twee delen: een rentedeel en een aflossingsdeel. De hoogte van dit maandbedrag is afhankelijk van de duur van het contract, die kan fluctueren van 12 tot 60 maanden. Aan de voorkant kunt u de maandlasten verlagen middels een aanbetaling die het totaalbedrag verlaagt.

Renault Trafic lease bij Koppejan Automotive

Bij Koppejan Automotive bent u bij het juiste adres voor de financial lease van een gloednieuwe Renault Trafic. Graag ontzorgen wij u in de aanvraag en opzet van een financial leasecontract. Met jarenlange ervaring in het verwerken van leasecontracten kunt u deze klus gerust aan ons overlaten. Hierdoor kunt u zich focussen op wat echt belangrijk is, namelijk uw eigen bedrijf.

Heeft u nog een prangende vraag? Schroom niet om telefonisch contact op te zoeken via 0342 - 346 222. U kunt Koppejan Automotive ook altijd bereiken via info@koppejanautomotive.nl.

Klantervaringen.

Hoe waarderen onze klanten Koppejan.

26 Sep
10.
Mooi en net bedrijf

Ook al is er een probleem,, het wordt netjes en vakkundig opgelost.

Johan uit Deest
16 Sep
10.
Top service!

Ik ben bij de aanschaf van mijn Audi E-Tron fantastisch geholpen door Rik. Een echte aanrader!

Luca uit Delft
09 Sep
10.
Uitstekend bedrijf

Goed werkend bedrijf als er wat is helpen ze je erbij

Tim uit Krimpen ad lek
09 Sep
10.
Helemaal top

Aardig personeel en mooie busje en autos

Mick uit Woubrugge
08 Sep
9.
Goede service

Klanten vriendelijk,

Onur uit Almere
05 Sep
10.
Een super tent

Ik ben daar super geholpen met een nieuwe auto. Maar ook de inruil hebben ze netjes geregeld. Geweldige tent met geweldig personeel.

Marnix uit Ammerstol

    Showroom afspraak inplannen