Renault Trafic lease | Koppejan Automotive

Renault Trafic lease

Wilt u graag een (tweedehands) Renault Trafic aanschaffen, maar is het aankoopbedrag een te grote hap uit uw zakelijke budget? Dan kunt u bij Koppejan Automotive ook een Renault Trafic leasen. Ons aanbod aan Renault Trafic bedrijfsbussen verandert gestaag, hierdoor kunnen wij vaak snel een Renault uit voorraad leveren. Heeft u interesse om een Renault Trafic te leasen? Bekijk dan hieronder ons aanbod!

Renault Trafic lease op basis van financial lease

Bij Koppejan Automotive werken wij met de leasevorm financial lease. Maandelijks betaalt u een vast bedrag totdat de Renault Trafic volledig is afbetaald. Het grootste voordeel van financial lease, ten opzichte van andere leasevormen, is het feit dat u tijdens de leaseperiode economisch eigenaar bent van de Renault Trafic. De status van economisch eigenaar zorgt ervoor dat u de bedrijfswagen kan opnemen in uw balans, wat fiscaal aantrekkelijk is. Hierdoor komt u namelijk in aanmerking voor diverse fiscale voordelen als investeringsaftrek en btw-teruggave. Niet alleen de balanspost van de bedrijfswagen komt in aanmerking voor btw-teruggave, ook de balansposten rondom de bedrijfswagen (auto-onderdelen, onderhoud, brandstof).

Uw maandelijkse afbetaling van de Renault Trafic

Als leasende partij heeft u controle over de hoogte van de maandelijkse afbetaling, dit is namelijk afhankelijk van enkele factoren waar u invloed op heeft. Het maandbedrag van een financial leasecontract bestaat uit twee delen: een rentedeel en een aflossingsdeel. De hoogte van dit maandbedrag is afhankelijk van de duur van het contract, die kan fluctueren van 12 tot 60 maanden. Aan de voorkant kunt u de maandlasten verlagen middels een aanbetaling die het totaalbedrag verlaagt.

Renault Trafic lease bij Koppejan Automotive

Bij Koppejan Automotive bent u bij het juiste adres voor de financial lease van een gloednieuwe Renault Trafic. Graag ontzorgen wij u in de aanvraag en opzet van een financial leasecontract. Met jarenlange ervaring in het verwerken van leasecontracten kunt u deze klus gerust aan ons overlaten. Hierdoor kunt u zich focussen op wat echt belangrijk is, namelijk uw eigen bedrijf.

Heeft u nog een prangende vraag? Schroom niet om telefonisch contact op te zoeken via 0342 - 346 222. U kunt Koppejan Automotive ook altijd bereiken via info@koppejanautomotive.nl.

Klantervaringen.

Hoe waarderen onze klanten Koppejan.

05 Jun
10.
Netjes snel en een super mooie wagen!!

Netjes geholpen duidelijk, weten over de historie, auto ga ik blij mee zijn!

Jordi uit Hoevelaken
03 Jun
10.
Goede communicatie

Binnenkort hoop ik weg te rijden in mijn nieuwe mercedes vito Zoals Koppejan betaamd, compleet gestyled,met sidebars,voor en achterspoiler noem maar op... Zie er naar...

Gerald uit Baarn
01 Jun
10.
mooiste bedrijf ooit ! met dito mensen

hartelijk ontvangst - alles klopt met hart en ziel - prachtige auto's en pand op een schitterende locatie alle rust en tijd is genomen voor...

Henk uit Emmen
30 May
10.
Mooie wagens

Goed gesprek gehad met Sander. Hebben een schitterende A4 aangeschaft. Zijn hier superblij mee en hopen op fijne en veilige kilometers. Sander bedankt!

Marije uit Almere
22 May
10.
Erg goed

Erg goed vriendelijk

Danny uit Landsmeer
16 May
10.
Uitstekende service!

Uitstekende service, alles werd uit handen genomen, van inname huidige auto, tot tenaamstellingen & verzekeringen. Mede dankzij Dhr. Strootman!

Dennis uit Soest

    Showroom afspraak inplannen