Vanaf nu zijn wij ook zaterdagochtend op afspraak geopend!

Renault trafic occasion | Koppejan

Renault Trafic occasion

Bent u op zoek naar een voordelige bestelwagen met veel laadruimte? Dan is de Renault Trafic wellicht ideaal voor u. De Renault Trafic is een veelzijdige bedrijfswagen en is tevens erg betrouwbaar. Zoekt u een Renault Trafic occasion? Bij Koppejan Automotive hebben we vaak diverse Renault Trafic occasions op voorraad, hierdoor kunnen wij zorgen voor een snelle levering!

Ik word gelukkig van mensen adviseren!
Sander Koppejan
Sander Koppejan | Koppejan

Uitvoeringen Renault Trafic occasion

De Renault Trafic occasion is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Zo zijn er Renault Trafic occasions beschikbaar met de keuze uit meerdere lengte- en hoogtevarianten. Ook hebben sommige Renault Trafic bedrijfswagens een dubbele cabine, dit is erg handig wanneer u zowel personen als goederen dient te vervoeren. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring op het gebied van bedrijfswagens. Zij denken graag met u mee wat betreft de mogelijkheden van een Renault Trafic occasion, passend bij uw situatie en specifieke wensen.

Voordelen Renault Trafic occasion

Doordat wij beschikken over de onderhoudshistorie van vrijwel al onze tweedehands bedrijfswagens, kunnen we u garanderen dat de bedrijfswagens naar behoren zijn onderhouden. Ook checken wij een tweedehands Renault Trafic altijd grondig van binnen en buiten, waar nodig wordt deze gewassen, gereinigd en gepoetst. Hierdoor zijn onze Renault Trafic occasions zo goed als nieuw en kunnen we u in ieder geval verzekeren van een betrouwbare bedrijfsauto. Tevens is de aankoop van een Renault Trafic occasion vaak veel voordeliger dan de aanschaf van een nieuwe Renault Trafic. Wanneer u de aankoopprijs liever niet direct wilt betalen, is het bij Koppejan Automotive ook mogelijk om een Renault Trafic te leasen.

Betrouwbare Renault Trafic occasion kopen bij Koppejan Automotive

Heeft u interesse in een Renault Trafic occasion? Wij helpen u graag verder! U bent van harte welkom om ons aanbod te bekijken in onze showroom in Nijkerk. Heeft u een vraag over één van onze Renault Trafic occasions of wilt u een afspraak maken? Neem vrijblijvend contact op via ons online contactformulier of bel naar 0342 - 436 222.

Onze collectie »

Stel een vraag »

Koppejan Automotive Nijkerk B.V.

Schoenlapperweg 6a
3862 PL Nijkerk

0342 - 436 222 info@koppejanautomotive.nl

Klantervaringen.

Hoe waarderen onze klanten Koppejan.

18 Jun
10.
Goede service en mooie zaak

Goed geholpen en geadviseerd bij de aankoop van een audi a6.

Jeroen uit Schoonhoven
01 Jun
10.
Vakbekwame mensen

Geweldig mooie auto’s en vriendelijke verkopers die verstand van zaken hebben.

Harold Lagerweij uit Renswoude
15 May
10.
Top bedrijf

Goed geholpen en hebben erg mooie auto’s

Dennis uit Rotterdam
13 May
8.
Een net bedrijf waar je prettig ontvangen wordt

Bij aankomst en binnenkomst is de showroom en kantoor netjes en strak opgeruimd. Een structuur die je ook terugziet in de afhandeling van het proces....

Pepijn Beerends uit Enschede
06 May
9.
Super!

Een super ervaring met deze zaak. Auto word super schoon en snel geleverd! Alles verzocht tot in de puntjes. Hartelijk dank voor het leveren van...

Arnoud uit Emmeloord
16 Apr
10.
Top

Bedrijf met goede service.

Jan uit Enter

    Showroom afspraak inplannen