Vanaf heden zijn wij op zaterdag gesloten!

De nieuwe openingstijden zijn maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00

Renault trafic occasion | Koppejan

Renault Trafic occasion

Bent u op zoek naar een voordelige bestelwagen met veel laadruimte? Dan is de Renault Trafic wellicht ideaal voor u. De Renault Trafic is een veelzijdige bedrijfswagen en is tevens erg betrouwbaar. Zoekt u een Renault Trafic occasion? Bij Koppejan Automotive hebben we vaak diverse Renault Trafic occasions op voorraad, hierdoor kunnen wij zorgen voor een snelle levering!

Ik word gelukkig van mensen adviseren!
Sander Koppejan
Sander Koppejan | Koppejan

Uitvoeringen Renault Trafic occasion

De Renault Trafic occasion is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Zo zijn er Renault Trafic occasions beschikbaar met de keuze uit meerdere lengte- en hoogtevarianten. Ook hebben sommige Renault Trafic bedrijfswagens een dubbele cabine, dit is erg handig wanneer u zowel personen als goederen dient te vervoeren. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring op het gebied van bedrijfswagens. Zij denken graag met u mee wat betreft de mogelijkheden van een Renault Trafic occasion, passend bij uw situatie en specifieke wensen.

Voordelen Renault Trafic occasion

Doordat wij beschikken over de onderhoudshistorie van vrijwel al onze tweedehands bedrijfswagens, kunnen we u garanderen dat de bedrijfswagens naar behoren zijn onderhouden. Ook checken wij een tweedehands Renault Trafic altijd grondig van binnen en buiten, waar nodig wordt deze gewassen, gereinigd en gepoetst. Hierdoor zijn onze Renault Trafic occasions zo goed als nieuw en kunnen we u in ieder geval verzekeren van een betrouwbare bedrijfsauto. Tevens is de aankoop van een Renault Trafic occasion vaak veel voordeliger dan de aanschaf van een nieuwe Renault Trafic. Wanneer u de aankoopprijs liever niet direct wilt betalen, is het bij Koppejan Automotive ook mogelijk om een Renault Trafic te leasen.

Betrouwbare Renault Trafic occasion kopen bij Koppejan Automotive

Heeft u interesse in een Renault Trafic occasion? Wij helpen u graag verder! U bent van harte welkom om ons aanbod te bekijken in onze showroom in Nijkerk. Heeft u een vraag over één van onze Renault Trafic occasions of wilt u een afspraak maken? Neem vrijblijvend contact op via ons online contactformulier of bel naar 0342 - 436 222.

Onze collectie »

Stel een vraag »

Koppejan Automotive Nijkerk B.V.

Schoenlapperweg 6a
3862 PL Nijkerk

0342 - 436 222 info@koppejanautomotive.nl

Klantervaringen.

Hoe waarderen onze klanten Koppejan.

28 Nov
9.
Super bedrijf

Vriendelijk en alles snel geregeld

Bas uit Rotterdam
22 Nov
10.
Geweldige service !

Dit is onze 2de auto/bus die we hier hebben gekocht. Niet alleen prachtige auto’s worden hier verkocht, maar de service is ook echt super! Je...

Sanne uit Groningen
25 Oct
10.
Goed voor elkaar

Goed ontvangst mooie nette zaak! En ik heb een prachtige bedrijfs wagen gekocht.

Johan uit Sgravenpolder
14 Oct
10.
Super vriendelijk en klant gericht

Wij hebben bij Tim een crafter gekocht, super mooi bus, we waren er snel uit, het leveren van de bus was ook mooi op tijd...

Mike uit Onderdijk
05 Oct
10.
Keurig bedrijf met transparante aanpak

No nonsense, mooie auto’s en prima afhandeling in de garantieperiode. Goede communicatie bij aankoop en aftersale!

Roel uit Valkenburg aan de Geul
03 Oct
10.
Zeer goede begeleiding en service

Heel fijne persoonlijke benadering en begeleiding bij de aankoop. Eerlijke inruilprijs met correcte voorstelling van zaken.

Jan Trip uit Emmen

    Showroom afspraak inplannen