automotive
Renault trafic occasion | Koppejan

Renault Trafic occasion

Bent u op zoek naar een voordelige bestelwagen met veel laadruimte? Dan is de Renault Trafic wellicht ideaal voor u. De Renault Trafic is een veelzijdige bedrijfswagen en is tevens erg betrouwbaar. Zoekt u een Renault Trafic occasion? Bij Koppejan Automotive hebben we vaak diverse Renault Trafic occasions op voorraad, hierdoor kunnen wij zorgen voor een snelle levering!

Ik word gelukkig van mensen adviseren!
Sander Koppejan
Sander Koppejan | Koppejan

Uitvoeringen Renault Trafic occasion

De Renault Trafic occasion is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Zo zijn er Renault Trafic occasions beschikbaar met de keuze uit meerdere lengte- en hoogtevarianten. Ook hebben sommige Renault Trafic bedrijfswagens een dubbele cabine, dit is erg handig wanneer u zowel personen als goederen dient te vervoeren. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring op het gebied van bedrijfswagens. Zij denken graag met u mee wat betreft de mogelijkheden van een Renault Trafic occasion, passend bij uw situatie en specifieke wensen.

Voordelen Renault Trafic occasion

Doordat wij beschikken over de onderhoudshistorie van vrijwel al onze tweedehands bedrijfswagens, kunnen we u garanderen dat de bedrijfswagens naar behoren zijn onderhouden. Ook checken wij een tweedehands Renault Trafic altijd grondig van binnen en buiten, waar nodig wordt deze gewassen, gereinigd en gepoetst. Hierdoor zijn onze Renault Trafic occasions zo goed als nieuw en kunnen we u in ieder geval verzekeren van een betrouwbare bedrijfsauto. Tevens is de aankoop van een Renault Trafic occasion vaak veel voordeliger dan de aanschaf van een nieuwe Renault Trafic. Wanneer u de aankoopprijs liever niet direct wilt betalen, is het bij Koppejan Automotive ook mogelijk om een Renault Trafic te leasen.

Betrouwbare Renault Trafic occasion kopen bij Koppejan Automotive

Heeft u interesse in een Renault Trafic occasion? Wij helpen u graag verder! U bent van harte welkom om ons aanbod te bekijken in onze showroom in Nijkerk. Heeft u een vraag over één van onze Renault Trafic occasions of wilt u een afspraak maken? Neem vrijblijvend contact op via ons online contactformulier of bel naar 0342 - 436 222.

Klantervaringen.

Hoe waarderen onze klanten Koppejan.

18 Jan
9.
Prima geholpen in ingelicht

Fijne ervaring. Duidelijk gesprek. Mooie wagen. Verkoper is accuraat.

Ruud uit Loosdrecht
10 Jan
8.
Net bedrijf

Vriendelijk, helpen je dmv de vele gebiden opties, goeie service en nette afhandeling

Michael uit Ermelo
09 Jan
8.
Goeie service en vriendelijke mensen!

Goeie service en vriendelijke mensen!

Bram uit Breukelen
05 Jan
10.
Erg goed geholpen!

Mooi bedrijf met kennis van zaken. Goede service en support.

Han uit Bennekom
04 Jan
10.
Top bedrijf

Klantvriendelijk word netjes behandeld

Robert uit Tilburg
01 Jan
10.
Gewoon goed

Ze nemen de tijd voor je vriendelijk en goede koffie

Wim uit Ede