In verband met zomervakantie zijn wij van 29 juli tot en met 11 augustus gesloten.

24 mei

Deze aanpassing voert het nieuwe kabinet door voor de autorijders

Na een lange formatieperiode zijn de politieke partijen er eindelijk uitgekomen. Binnen het gepresenteerde hoofdlijnenakkoord zijn een aantal zaken naar voren die de Nederlandse automobilist aangaan. Koppejan Automotive zet de belangrijkste aankondigingen voor u op een rijtje.

Aanpassing kabinet voor autobestuurders | Koppejan Automotive

Verhoging maximumsnelheid naar 130 km/u

In 2019 bracht de Nederlandse Overheid de maximumsnelheid omlaag naar 100 km/u op alle snelwegen. Momenteel mogen automobilisten alleen binnen een bepaalde tijdsperiode op sommige snelwegen nog 120 km/u rijden. Een recent onderzoek bracht echter naar voren dat het tóch mogelijk is om 130 km/u op de snelweg te rijden. De nieuwe formatie heeft dan ook aangekondigd dat de maximumsnelheid in de toekomst teruggebracht zal worden. Eerst moet Rijkswaterstaat nog uitzoeken op welke snelwegen deze aanpassing doorgevoerd kan worden.

Ondersteuning bij de aankoop van een elektrische auto

Ook de komende jaren zal het kabinet ondersteuning bieden bij de aankoop van een elektrisch voertuig. Het ontvangen van een SEPP-subsidie bij een elektrische occasion zal echter alsnog ten einde komen in het jaar 2025. Elektrische autobestuurders maken wel nog steeds profijt van korting op wegenbelasting tot minimaal 2030. Ook willen de formerende partijen onderzoeken of emissievrije zones nog iets langer uitgesteld kunnen worden.

Brandstofaccijns voorlopig ongewijzigd

In 2022 bracht de Nederlandse Overheid een verlaging in het tarief van accijnzen op alle brandstoffen, omdat de olieprijzen op dat moment erg hoog waren geworden. De nieuwe formatie heeft besloten om ook in 2025 deze accijnsverlaging aan te houden, maar vanaf het volgende jaar zullen de brandstofaccijnzen wel weer wijzigen naar het oude tarief.

Professioneel advies bij Koppejan Automotive

Wilt u zich graag laten informeren door professionals wat deze wijzigingen voor u als automobilist betekenen? Of wilt u advies ontvangen bij het aanschaffen van een auto of bedrijfswagen waar u jaren mee vooruit kan? Wij nodigen u uit voor een gesprek met onze specialisten, om deze mogelijkheden onder het genot van een bak koffie met u te bespreken! Maak gemakkelijk een showroomafspraak via onze contactpagina.

Klantervaringen.

Hoe waarderen onze klanten Koppejan.

25 Jun
8.
mooi bedrijf en snelle reacties

er staat een mooie voorraad en het contact ging snel heen en weer

Johan uit Capelle aan den IJssel
21 Jun
10.
Super service

Mooie auto gekocht super service denken met je mee en vriendelijk ontvangen kortom top bedrijf

Jeffrey uit Zaltbommel
21 Jun
10.
Uitstekende service, vriendelijk personeel nemen echt de tijd voor je !

Op en top bedrijf alles tot in de puntjes geregeld !

Hans uit Zwammerdam
19 Jun
10.
Uitstekend geholpen

Fijn gesprek gehad met Rik en uiteindelijk dit kunnen beklinken met de aanschaf van een prachtige Mercedes Sprinter 319!

Joost uit De Rijp
08 Jun
10.
Uitstekende service.

Uitstekende service en vriendelijk personeel. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden.

Martijn uit Biggekerke
22 May
10.
Heel tervreden!

Tijdens het voortraject al een heel fijn contact met Rik, na mijn bezoek in de showroom een super nette indruk gekregen van het bedrijf en...

Peter uit Diemen

    Showroom afspraak inplannen