Koppejan Automotive is op zoek naar een autodetailer (fulltime). Bekijk hier de vacature!

24 mei

Deze aanpassing voert het nieuwe kabinet door voor de autorijders

Na een lange formatieperiode zijn de politieke partijen er eindelijk uitgekomen. Binnen het gepresenteerde hoofdlijnenakkoord zijn een aantal zaken naar voren die de Nederlandse automobilist aangaan. Koppejan Automotive zet de belangrijkste aankondigingen voor u op een rijtje.

Aanpassing kabinet voor autobestuurders | Koppejan Automotive

Verhoging maximumsnelheid naar 130 km/u

In 2019 bracht de Nederlandse Overheid de maximumsnelheid omlaag naar 100 km/u op alle snelwegen. Momenteel mogen automobilisten alleen binnen een bepaalde tijdsperiode op sommige snelwegen nog 120 km/u rijden. Een recent onderzoek bracht echter naar voren dat het tóch mogelijk is om 130 km/u op de snelweg te rijden. De nieuwe formatie heeft dan ook aangekondigd dat de maximumsnelheid in de toekomst teruggebracht zal worden. Eerst moet Rijkswaterstaat nog uitzoeken op welke snelwegen deze aanpassing doorgevoerd kan worden.

Ondersteuning bij de aankoop van een elektrische auto

Ook de komende jaren zal het kabinet ondersteuning bieden bij de aankoop van een elektrisch voertuig. Het ontvangen van een SEPP-subsidie bij een elektrische occasion zal echter alsnog ten einde komen in het jaar 2025. Elektrische autobestuurders maken wel nog steeds profijt van korting op wegenbelasting tot minimaal 2030. Ook willen de formerende partijen onderzoeken of emissievrije zones nog iets langer uitgesteld kunnen worden.

Brandstofaccijns voorlopig ongewijzigd

In 2022 bracht de Nederlandse Overheid een verlaging in het tarief van accijnzen op alle brandstoffen, omdat de olieprijzen op dat moment erg hoog waren geworden. De nieuwe formatie heeft besloten om ook in 2025 deze accijnsverlaging aan te houden, maar vanaf het volgende jaar zullen de brandstofaccijnzen wel weer wijzigen naar het oude tarief.

Professioneel advies bij Koppejan Automotive

Wilt u zich graag laten informeren door professionals wat deze wijzigingen voor u als automobilist betekenen? Of wilt u advies ontvangen bij het aanschaffen van een auto of bedrijfswagen waar u jaren mee vooruit kan? Wij nodigen u uit voor een gesprek met onze specialisten, om deze mogelijkheden onder het genot van een bak koffie met u te bespreken! Maak gemakkelijk een showroomafspraak via onze contactpagina.

Klantervaringen.

Hoe waarderen onze klanten Koppejan.

08 Jun
10.
Uitstekende service.

Uitstekende service en vriendelijk personeel. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden.

Martijn uit Biggekerke
22 May
10.
Heel tervreden!

Tijdens het voortraject al een heel fijn contact met Rik, na mijn bezoek in de showroom een super nette indruk gekregen van het bedrijf en...

Peter uit Diemen
15 May
10.
Top bedrijf

Super evaring.

Mark uit Lelystad
28 Apr
10.
.

.

Gijs uit Heerhugowaard
17 Apr
9.
Snel en duidelijk opvolging

Duidelijke en snelle communicatie met Rik. Auto is nog niet afgeleverd, de rest is dus nog afwachten maar hebben er alle vertrouwen in! Belisol Goes

Belisol Goes uit GOES
29 Mar
10.
Vriendelijk en super survice

Vriendelijk en komen altijd met een goede oplossing

Jeffrey uit Delft

    Showroom afspraak inplannen