28 mrt

In 2024 maakt u nog gebruik van diverse voordelen bij aankoop bedrijfswagen

In het jaar 2025 worden er landelijk een aantal aanpassingen doorgevoerd, die betrekking kunnen hebben op het kopen van een niet-elektrische bedrijfswagen. Deze aanpassingen worden doorgevoerd met het oog op het milieu. Als uw bus een vervanging nodig heeft, is het daarom voordeliger om in 2024 nog een nieuw model aan te schaffen. Wij leggen u in deze blog uit waar dit precies mee te maken heeft!

Voordeel aankoop bedrijfswagen | Koppejan Automotive

Betaling van BPM bij aanschaffing nieuwe bus

Momenteel betaalt u als ondernemer geen BPM bij het aanschaffen van een nieuwe bedrijfswagen, maar vanaf volgend jaar komt hier verandering in. Vanaf de invoering van de nieuwe BPM-regeling in 2025, betalen ondernemers net zoals bij personenauto’s voortaan een bedrag gebaseerd op de hoogte van de CO2-uitstoot van de nieuwe aangeschafte wagen. Voor elektrische bedrijfswagens zal de vrijstelling van BPM in 2025 wél nog gelden. Wanneer u in 2024 nog een nieuwe bedrijfswagen koopt, kunt u nog gebruik maken van de huidige BPM-regeling, waardoor u ook nog recht heeft op een vrijstelling. Dit kan u een hoop geld schelen!

Invoering zero-emissiezone in groot aantal steden

Vanaf volgend jaar krijgen steden toestemming om een zero-emissiezone in te voeren. Naar verluid hebben al een flink aantal grote steden aangegeven hier gebruik van te maken. Niet-elektrische bedrijfswagens die in 2025 zijn gekocht, mogen hierdoor niet langer in deze zones rijden. Wanneer u de bus vóór de invoering heeft aangeschaft, mag deze de zero-emissiezone wel nog betreden. Het is echter wel belangrijk dat deze bedrijfswagen in dat geval een emissieklasse van minimaal Euro 5 heeft.

Groot aanbod bedrijfswagens in Nijkerk

Is uw huidige bedrijfswagen binnenkort toe aan vernieuwing? Kom dan langs bij Koppejan Automotive in Nijkerk en bekijk ons ruime aanbod occasion bedrijfswagens. Wanneer u bij ons een bedrijfswagen koopt of leaset, krijgt u gegarandeerd een wagen van hoge kwaliteit. Neem eenvoudig contact met ons op en ontvang een op maat gemaakt advies van onze specialisten, zodat u met zekerheid heel wat jaren vooruit kan met uw nieuwe wagen!

Klantervaringen.

Hoe waarderen onze klanten Koppejan.

17 Apr
9.
Snel en duidelijk opvolging

Duidelijke en snelle communicatie met Rik. Auto is nog niet afgeleverd, de rest is dus nog afwachten maar hebben er alle vertrouwen in! Belisol Goes

Belisol Goes uit GOES
29 Mar
10.
Vriendelijk en super survice

Vriendelijk en komen altijd met een goede oplossing

Jeffrey uit Delft
26 Mar
10.
Top bedrijf

Super service top bedrijf

Olinde uit Almere
28 Feb
10.
Schitterende auto's

Schitterende auto's in een prachtig en schoon, mooi pand. Eén en al luxe, alsof je in een snoepwinkel bent.

Perry uit Rotterdam
25 Feb
9.
Heel mooi bedrijf!!

Zeer goed geholpen, eerlijk en betrouwbaar. Goed advies.

Ruud De leeuw uit Huisduinen
23 Feb
10.
Fantastisch bedrijf

Ik ben zeer tevreden hoe ik ben geholpen En geadviseerd ben en er goed op de hoogte ben gehouden over de gang van zaken Echte...

Daniel uit Kortenhoef

    Showroom afspraak inplannen