Vanaf heden zijn wij op zaterdag gesloten!

De nieuwe openingstijden zijn maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00

Bedrijfswagen kopen zzp | Koppejan Automotive

Bedrijfswagen kopen zzp

Wilt u als zzp’er een unieke bedrijfswagen kopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Koppejan Automotive is gespecialiseerd in exclusieve bedrijfswagens van diverse merken, zoals Volkswagen, Mercedes en Renault. Al onze bedrijfswagens hebben een unieke uitstraling en kunnen tevens volledig naar wens gepersonaliseerd worden!

Waarom een bedrijfswagen kopen als zzp’er?

Indien u nog geen auto heeft als zzp’er en wel van plan bent om er een te kopen voor uw eigen bedrijf, dan kan het een slimme keuze zijn om uw bedrijfswagen op de zaak te registreren. Wanneer u een bedrijfswagen koopt als zzp’er profiteert u namelijk van enkele fiscale voordelen. Zo kunt u, verdeeld over enkele jaren, de aanschafkosten van de wagen aftrekken van uw winst. Ook is het mogelijk om de BTW terug te vorderen. Daarnaast is het geen geheim dat het kopen van een bedrijfswagen als zzp’er nog vele andere voordelen kent. Zo kunt u grotendeels van de kosten aan het voertuig boeken als zakelijke kosten. Denk bijvoorbeeld aan brandstof, onderhoudsbeurten, APK-keuringen, de verzekering, et cetera.

Diverse soorten bedrijfswagens kopen

Het voordeel van een bedrijfswagen is dat er enorm veel keuze is als het gaat om verschillende opties. Zo kan de bedrijfswagen uitgevoerd worden met specifieke opties zoals een dubbele of enkele cabine, schuifdeuren en een verhoogde laadruimte. Om die reden is het voor u van belang dat u een helder beeld heeft waarvoor u het voertuig wilt gaan gebruiken. Koppejan Automotive denkt graag met u mee welke bedrijfswagen het meest geschikt is voor uw doeleinden. Bent u bijvoorbeeld van plan om de bedrijfswagen ook privé te gebruiken, dan is een bus met dubbele cabine wellicht een goede optie voor u.

Luxe bedrijfswagen kopen als zzp’er

Koppejan Automotive heeft een ruim aanbod aan luxe bedrijfswagens van verschillende merken en in diverse uitvoeringen. Bent u nog niet overtuigd welke bedrijfswagen bij uw werkzaamheden en situatie past? Maak dan gerust een showroom afspraak om ons aanbod te bekijken en u te laten adviseren. Heeft u reeds een specifieke bus op het oog? Ook dan bent u uiteraard welkom. Voor verdere vragen omtrent onze bedrijfswagens kunt u het contactformulier op de website invullen of bel ons via 0342 - 346 222.

Klantervaringen.

Hoe waarderen onze klanten Koppejan.

28 Jan
10.
Zeer nette zaak

Zeer nette zaak met mooie auto's en vriendelijke mensen die weten waar ze het over hebben

Sjors uit Pijnacker
18 Jan
10.
Goed, netjes, open en eerlijk.

Netjes geholpen met inruilen huidige voertuig. En aanpassingen van de nieuwe.

Edwin uit Nistelrode
10 Jan
10.
Voelde gelijk vertrouwd aardige mensen

Snelle afhandeling no nonsens direct eerlijk Fijne service

Carlos uit Nijmegen
09 Jan
10.
Ontzettend goede ervaring!

Allereerst biedt Koppejan verschillende (bedrijfs) auto's aan met hierop heel veel opties. Deze opties maken echt het verschil. De auto's zijn super strak en extra...

Jeffrey uit Den Haag
07 Jan
9.
Van het begin tot het eind, snel en goed geholpen!

Een professionele zaak waar ze alles goed voor elkaar hebben. Geen enkele vraag is teveel en nemen ruim de tijd voor je. Ook bij verschillende...

Remko uit Glanerbrug
06 Jan
10.
Prima

Zeer goede en vriendelijk geholpen, en zeer tevreden naar huis.

Arjan uit Lent

    Showroom afspraak inplannen