Koppejan Automotive is op zoek naar een autodetailer (fulltime). Bekijk hier de vacature!

27 jun

Bestelbus leasen: profiteer van deze voordelen!

Bij Koppejan Automotive heeft u met financial lease als ondernemer of particulier profijt van een groot aantal voordelen. In dit nieuwsbericht worden de belangrijkste punten voor u op een rijtje gezet!

Voordelen bij bestelbus leasen | Koppejan Automotive

1. Betaal maandelijks het totaalbedrag af

In sommige gevallen moet een bedrijfsbus onverwachts vervangen worden. De meeste ondernemers of particulieren hebben geen standaard vermogen om direct een nieuwe variant te kopen. Bovendien kunt u als startende ondernemer dit vermogen veel beter in overige zaken investeren. Met financial lease betaalt u maandelijks een vast tarief voor een vastgestelde looptijd. Zodra de bedrijfswagen volledig is afbetaald, wordt u vanzelfsprekend de wettelijke eigenaar van het voertuig.

2. Financial lease met nieuwe en occasion bedrijfswagens

Bij financial lease denkt u wellicht in eerste instantie aan een gloednieuw voertuig. Bij Koppejan Automotive kunt u echter ook een occasion bedrijfswagen leasen! Wel zo eerlijk, want de waarde van een nieuw voertuig wordt voornamelijk in de eerste jaren al afgeschreven. Als u ervoor kiest om een occasion te leasen, is de grootste afschrijving al gedaan. Daarnaast zorgen wij ervoor dat al onze occasions zo goed als nieuw ogen én rijden!

3. Fiscale voordelen als ondernemer

U wordt gedurende de volledige looptijd van uw contract aangesteld als economisch eigenaar van de bestelbus. Dit brengt als ondernemer een hoop fiscale voordelen met zich mee, zoals fiscale afschrijving, btw-aftrek, investeringsaftrek en startersaftrek. Dit is bij andere leaseovereenkomsten, zoals operational lease, niet het geval.

4. Financial leaseplan zelf samenstellen

Tot slot is het bij Koppejan Automotive mogelijk om volledig zelf een financial leaseplan samen te stellen middels onze leasecalculator. Middels deze tool kan je snel en eenvoudig de looptijd bepalen, een aanbetaling vastleggen, een slotsom inbouwen of eventueel een inruilbedrag incalculeren. Vervolgens krijg je alvast een inschatting te zien van het maandbedrag die betaald zal moeten worden.

Bestelbus lease bij Koppejan Automotive

Koppejan Automotive heeft een ruim assortiment voertuigen beschikbaar voor financial lease. Bekijk bijvoorbeeld eens onze Volkswagen Transporter, Mercedes-Benz Sprinter of Renault Trafic. Wilt u geassisteerd worden bij het maken van een keuze? Maak dan een afspraak in onze showroom en ga in gesprek met onze specialisten!

Klantervaringen.

Hoe waarderen onze klanten Koppejan.

25 Jun
8.
mooi bedrijf en snelle reacties

er staat een mooie voorraad en het contact ging snel heen en weer

Johan uit Capelle aan den IJssel
21 Jun
10.
Super service

Mooie auto gekocht super service denken met je mee en vriendelijk ontvangen kortom top bedrijf

Jeffrey uit Zaltbommel
21 Jun
10.
Uitstekende service, vriendelijk personeel nemen echt de tijd voor je !

Op en top bedrijf alles tot in de puntjes geregeld !

Hans uit Zwammerdam
19 Jun
10.
Uitstekend geholpen

Fijn gesprek gehad met Rik en uiteindelijk dit kunnen beklinken met de aanschaf van een prachtige Mercedes Sprinter 319!

Joost uit De Rijp
08 Jun
10.
Uitstekende service.

Uitstekende service en vriendelijk personeel. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden.

Martijn uit Biggekerke
22 May
10.
Heel tervreden!

Tijdens het voortraject al een heel fijn contact met Rik, na mijn bezoek in de showroom een super nette indruk gekregen van het bedrijf en...

Peter uit Diemen

    Showroom afspraak inplannen