23 jan

Ford verwelkomt nieuwe elektrische bedrijfswagen, de Ford E-Transit Custom

De Ford Transit Custom zal niet geheel onbekend zijn, aangezien deze bedrijfswagen al een aantal jaren op de markt is. Echter heeft Ford recent een nieuw model toegevoegd aan deze serie, namelijk de Ford E-Transit Custom. Deze elektrische bedrijfswagen is volledig in een nieuw jasje gestoken. Bent u benieuwd naar alle voordelen die deze elektrische bedrijfswagen met zich meebrengt? Lees dan snel verder.

Elektrische bedrijfswagen Ford E-Transit Custom | Koppejan Automotive

Wat houdt het nieuwe jasje in bij deze Ford bedrijfswagen?

Ondanks dat de vorm van de nieuwe Ford E-Transit Custom enorm lijkt op zijn voorgangers, is deze Ford bedrijfswagen volledig opnieuw ontwikkeld. Opvallend is het unieke design, want bij de nieuwe E-Transit Custom kunnen enkele designinvloeden waargenomen worden van Fords die enkel in China verkocht worden. Tevens nieuw in het design zijn de achterlichten en koplampen. Zo lopen de achterlichten minder ver omhoog en zijn beide koplampen bij de nieuwe Ford E-Transit Custom bedrijfswagen middels een LED strip met elkaar verbonden, waardoor de lampen optisch één geheel vormen.

De voordelen van de elektrische Ford E-Transit Custom

Een groot voordeel van deze elektrische bedrijfswagen is de range. Ondanks dat er gebruik gemaakt wordt van dezelfde technieken zoals bij bijvoorbeeld Toyota of Peugeot, heeft de nieuwe Ford E-Transit Custom een range van 380 kilometer. Dit is maar liefst 50 kilometer meer in vergelijking met vergelijkbare bedrijfswagens van concurrentie. Daarnaast kan de Ford E-Transit Custom sneller laden ten opzichte van andere elektrische bedrijfswagens. In 41 minuten is de accu van 15 tot maar liefst 80 procent van zijn capaciteit bij te laden!

Om het eventuele gemis van de kracht van een dieselmotor te compenseren, brengt Ford de E-Transit Custom uit in twee verschillende aandrijflijnen van respectievelijk 136 pk en 217 pk. Voor beide bedrijfswagens bedraagt het beschikbare koppel 415 Nm.

Ford E-Transit Custom bij Koppejan Automotive

Mocht u interesse hebben in de Ford E-Transit Custom, dan moet u helaas nog even geduld hebben. Momenteel wordt de elektrische bedrijfswagen verwacht in de tweede helft van 2023. Er is nog geen exacte leverdatum bekend. Heeft u ondertussen toch een bedrijfswagen nodig? Dan hebben we gelukkig genoeg alternatieven bij Koppejan Automotive! Wat dacht u van bijvoorbeeld één van onze Volkswagen bedrijfswagens, zoals een Volkswagen Transporter of een Volkswagen Caddy?

Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed adviseren bij de keuze voor een nieuwe bedrijfswagen. Heeft u vragen? Neem dan vooral contact met ons op door het contactformulier op onze website in te vullen of door te bellen naar 0342 – 436 222.

Klantervaringen.

Hoe waarderen onze klanten Koppejan.

25 Sep
10.
Geweldig Goed!

Vrijdag proefrit gemaakt, Deal gemaakt, Financiering aangevraagd, en op maandag akkoord! Deze week hopelijk rijklaar en de nieuwe auto ophalen!

ashwan harkhoe uit Rotterdam
13 Sep
10.
Super geholpen !!!!!!!!

In één woord super gasten goed geholpen.

X uit Vinkeveen
11 Sep
10.
Super net bedrijf/fijne mensen

2de keer dat ik daar een bedrijfswagen koop! Ze hebben altijd een mooie collectie wagens staan en word er netjes, rustig en vriendelijk behandeld.

Joris uit Nederweert
06 Sep
10.
Super service! Eerlijk en open en een prachtige plek en pand.

Wij zijn erg fijn geholpen door Rik en Sander. Ik had een heleboel vragen en daar heeft Rik uitgebreid de tijd voor genomen. Samen met...

Paula en Sven uit Oeffelt
30 Aug
10.
Prachtige nieuwe stoere bus!

Super locatie,vriendelijk en snelschakend personeel en vooral gespecialiseerd in hun branche. Wij kunnen niet wachten om onze nieuwe aanwinst op te halen. Thanks!!

Pamela (SSK BV) uit Spijkenisse
30 Aug
10.
Super bedrijf

Ik heb een nieuwe bus gekocht bij koppejan en wil ze daar graag voor bedanken. Ze zijn erg klantvriendelijk en helpen je goed met het...

Tim uit Lochem

    Showroom afspraak inplannen