23 jan

Ford verwelkomt nieuwe elektrische bedrijfswagen, de Ford E-Transit Custom

De Ford Transit Custom zal niet geheel onbekend zijn, aangezien deze bedrijfswagen al een aantal jaren op de markt is. Echter heeft Ford recent een nieuw model toegevoegd aan deze serie, namelijk de Ford E-Transit Custom. Deze elektrische bedrijfswagen is volledig in een nieuw jasje gestoken. Bent u benieuwd naar alle voordelen die deze elektrische bedrijfswagen met zich meebrengt? Lees dan snel verder.

Elektrische bedrijfswagen Ford E-Transit Custom | Koppejan Automotive

Wat houdt het nieuwe jasje in bij deze Ford bedrijfswagen?

Ondanks dat de vorm van de nieuwe Ford E-Transit Custom enorm lijkt op zijn voorgangers, is deze Ford bedrijfswagen volledig opnieuw ontwikkeld. Opvallend is het unieke design, want bij de nieuwe E-Transit Custom kunnen enkele designinvloeden waargenomen worden van Fords die enkel in China verkocht worden. Tevens nieuw in het design zijn de achterlichten en koplampen. Zo lopen de achterlichten minder ver omhoog en zijn beide koplampen bij de nieuwe Ford E-Transit Custom bedrijfswagen middels een LED strip met elkaar verbonden, waardoor de lampen optisch één geheel vormen.

De voordelen van de elektrische Ford E-Transit Custom

Een groot voordeel van deze elektrische bedrijfswagen is de range. Ondanks dat er gebruik gemaakt wordt van dezelfde technieken zoals bij bijvoorbeeld Toyota of Peugeot, heeft de nieuwe Ford E-Transit Custom een range van 380 kilometer. Dit is maar liefst 50 kilometer meer in vergelijking met vergelijkbare bedrijfswagens van concurrentie. Daarnaast kan de Ford E-Transit Custom sneller laden ten opzichte van andere elektrische bedrijfswagens. In 41 minuten is de accu van 15 tot maar liefst 80 procent van zijn capaciteit bij te laden!

Om het eventuele gemis van de kracht van een dieselmotor te compenseren, brengt Ford de E-Transit Custom uit in twee verschillende aandrijflijnen van respectievelijk 136 pk en 217 pk. Voor beide bedrijfswagens bedraagt het beschikbare koppel 415 Nm.

Ford E-Transit Custom bij Koppejan Automotive

Mocht u interesse hebben in de Ford E-Transit Custom, dan moet u helaas nog even geduld hebben. Momenteel wordt de elektrische bedrijfswagen verwacht in de tweede helft van 2023. Er is nog geen exacte leverdatum bekend. Heeft u ondertussen toch een bedrijfswagen nodig? Dan hebben we gelukkig genoeg alternatieven bij Koppejan Automotive! Wat dacht u van bijvoorbeeld één van onze Volkswagen bedrijfswagens, zoals een Volkswagen Transporter of een Volkswagen Caddy?

Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed adviseren bij de keuze voor een nieuwe bedrijfswagen. Heeft u vragen? Neem dan vooral contact met ons op door het contactformulier op onze website in te vullen of door te bellen naar 0342 – 436 222.

Klantervaringen.

Hoe waarderen onze klanten Koppejan.

28 Feb
10.
Schitterende auto's

Schitterende auto's in een prachtig en schoon, mooi pand. Eén en al luxe, alsof je in een snoepwinkel bent.

Perry uit Rotterdam
25 Feb
9.
Heel mooi bedrijf!!

Zeer goed geholpen, eerlijk en betrouwbaar. Goed advies.

Ruud De leeuw uit Huisduinen
23 Feb
10.
Fantastisch bedrijf

Ik ben zeer tevreden hoe ik ben geholpen En geadviseerd ben en er goed op de hoogte ben gehouden over de gang van zaken Echte...

Daniel uit Kortenhoef
13 Feb
10.
Top bedrijf

Top service, afspraak nakomen en leuke showroom!

WarmteNed. uit Zeist
07 Feb
8.
Mooie zaak met net even een ander soort auto.

3de keer verzoek nu om beoordeling te geven. Echter de auto moet nog afgeleverd worden, dus het is wat voorbarig... Voor zover, een prachtig mooie...

Wieland uit Nagele
06 Feb
10.
Goede service

Goede Service

Sinke uit Kruiningen

    Showroom afspraak inplannen