Koppejan Automotive is op zoek naar een autodetailer (fulltime). Bekijk hier de vacature!

23 jan

Ford verwelkomt nieuwe elektrische bedrijfswagen, de Ford E-Transit Custom

De Ford Transit Custom zal niet geheel onbekend zijn, aangezien deze bedrijfswagen al een aantal jaren op de markt is. Echter heeft Ford recent een nieuw model toegevoegd aan deze serie, namelijk de Ford E-Transit Custom. Deze elektrische bedrijfswagen is volledig in een nieuw jasje gestoken. Bent u benieuwd naar alle voordelen die deze elektrische bedrijfswagen met zich meebrengt? Lees dan snel verder.

Elektrische bedrijfswagen Ford E-Transit Custom | Koppejan Automotive

Wat houdt het nieuwe jasje in bij deze Ford bedrijfswagen?

Ondanks dat de vorm van de nieuwe Ford E-Transit Custom enorm lijkt op zijn voorgangers, is deze Ford bedrijfswagen volledig opnieuw ontwikkeld. Opvallend is het unieke design, want bij de nieuwe E-Transit Custom kunnen enkele designinvloeden waargenomen worden van Fords die enkel in China verkocht worden. Tevens nieuw in het design zijn de achterlichten en koplampen. Zo lopen de achterlichten minder ver omhoog en zijn beide koplampen bij de nieuwe Ford E-Transit Custom bedrijfswagen middels een LED strip met elkaar verbonden, waardoor de lampen optisch één geheel vormen.

De voordelen van de elektrische Ford E-Transit Custom

Een groot voordeel van deze elektrische bedrijfswagen is de range. Ondanks dat er gebruik gemaakt wordt van dezelfde technieken zoals bij bijvoorbeeld Toyota of Peugeot, heeft de nieuwe Ford E-Transit Custom een range van 380 kilometer. Dit is maar liefst 50 kilometer meer in vergelijking met vergelijkbare bedrijfswagens van concurrentie. Daarnaast kan de Ford E-Transit Custom sneller laden ten opzichte van andere elektrische bedrijfswagens. In 41 minuten is de accu van 15 tot maar liefst 80 procent van zijn capaciteit bij te laden!

Om het eventuele gemis van de kracht van een dieselmotor te compenseren, brengt Ford de E-Transit Custom uit in twee verschillende aandrijflijnen van respectievelijk 136 pk en 217 pk. Voor beide bedrijfswagens bedraagt het beschikbare koppel 415 Nm.

Ford E-Transit Custom bij Koppejan Automotive

Mocht u interesse hebben in de Ford E-Transit Custom, dan moet u helaas nog even geduld hebben. Momenteel wordt de elektrische bedrijfswagen verwacht in de tweede helft van 2023. Er is nog geen exacte leverdatum bekend. Heeft u ondertussen toch een bedrijfswagen nodig? Dan hebben we gelukkig genoeg alternatieven bij Koppejan Automotive! Wat dacht u van bijvoorbeeld één van onze Volkswagen bedrijfswagens, zoals een Volkswagen Transporter of een Volkswagen Caddy?

Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed adviseren bij de keuze voor een nieuwe bedrijfswagen. Heeft u vragen? Neem dan vooral contact met ons op door het contactformulier op onze website in te vullen of door te bellen naar 0342 – 436 222.

Klantervaringen.

Hoe waarderen onze klanten Koppejan.

25 Jun
8.
mooi bedrijf en snelle reacties

er staat een mooie voorraad en het contact ging snel heen en weer

Johan uit Capelle aan den IJssel
21 Jun
10.
Super service

Mooie auto gekocht super service denken met je mee en vriendelijk ontvangen kortom top bedrijf

Jeffrey uit Zaltbommel
21 Jun
10.
Uitstekende service, vriendelijk personeel nemen echt de tijd voor je !

Op en top bedrijf alles tot in de puntjes geregeld !

Hans uit Zwammerdam
19 Jun
10.
Uitstekend geholpen

Fijn gesprek gehad met Rik en uiteindelijk dit kunnen beklinken met de aanschaf van een prachtige Mercedes Sprinter 319!

Joost uit De Rijp
08 Jun
10.
Uitstekende service.

Uitstekende service en vriendelijk personeel. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden.

Martijn uit Biggekerke
22 May
10.
Heel tervreden!

Tijdens het voortraject al een heel fijn contact met Rik, na mijn bezoek in de showroom een super nette indruk gekregen van het bedrijf en...

Peter uit Diemen

    Showroom afspraak inplannen