23 jan

Ford verwelkomt nieuwe elektrische bedrijfswagen, de Ford E-Transit Custom

De Ford Transit Custom zal niet geheel onbekend zijn, aangezien deze bedrijfswagen al een aantal jaren op de markt is. Echter heeft Ford recent een nieuw model toegevoegd aan deze serie, namelijk de Ford E-Transit Custom. Deze elektrische bedrijfswagen is volledig in een nieuw jasje gestoken. Bent u benieuwd naar alle voordelen die deze elektrische bedrijfswagen met zich meebrengt? Lees dan snel verder.

Elektrische bedrijfswagen Ford E-Transit Custom | Koppejan Automotive

Wat houdt het nieuwe jasje in bij deze Ford bedrijfswagen?

Ondanks dat de vorm van de nieuwe Ford E-Transit Custom enorm lijkt op zijn voorgangers, is deze Ford bedrijfswagen volledig opnieuw ontwikkeld. Opvallend is het unieke design, want bij de nieuwe E-Transit Custom kunnen enkele designinvloeden waargenomen worden van Fords die enkel in China verkocht worden. Tevens nieuw in het design zijn de achterlichten en koplampen. Zo lopen de achterlichten minder ver omhoog en zijn beide koplampen bij de nieuwe Ford E-Transit Custom bedrijfswagen middels een LED strip met elkaar verbonden, waardoor de lampen optisch één geheel vormen.

De voordelen van de elektrische Ford E-Transit Custom

Een groot voordeel van deze elektrische bedrijfswagen is de range. Ondanks dat er gebruik gemaakt wordt van dezelfde technieken zoals bij bijvoorbeeld Toyota of Peugeot, heeft de nieuwe Ford E-Transit Custom een range van 380 kilometer. Dit is maar liefst 50 kilometer meer in vergelijking met vergelijkbare bedrijfswagens van concurrentie. Daarnaast kan de Ford E-Transit Custom sneller laden ten opzichte van andere elektrische bedrijfswagens. In 41 minuten is de accu van 15 tot maar liefst 80 procent van zijn capaciteit bij te laden!

Om het eventuele gemis van de kracht van een dieselmotor te compenseren, brengt Ford de E-Transit Custom uit in twee verschillende aandrijflijnen van respectievelijk 136 pk en 217 pk. Voor beide bedrijfswagens bedraagt het beschikbare koppel 415 Nm.

Ford E-Transit Custom bij Koppejan Automotive

Mocht u interesse hebben in de Ford E-Transit Custom, dan moet u helaas nog even geduld hebben. Momenteel wordt de elektrische bedrijfswagen verwacht in de tweede helft van 2023. Er is nog geen exacte leverdatum bekend. Heeft u ondertussen toch een bedrijfswagen nodig? Dan hebben we gelukkig genoeg alternatieven bij Koppejan Automotive! Wat dacht u van bijvoorbeeld één van onze Volkswagen bedrijfswagens, zoals een Volkswagen Transporter of een Volkswagen Caddy?

Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed adviseren bij de keuze voor een nieuwe bedrijfswagen. Heeft u vragen? Neem dan vooral contact met ons op door het contactformulier op onze website in te vullen of door te bellen naar 0342 – 436 222.

Klantervaringen.

Hoe waarderen onze klanten Koppejan.

05 Jun
10.
Netjes snel en een super mooie wagen!!

Netjes geholpen duidelijk, weten over de historie, auto ga ik blij mee zijn!

Jordi uit Hoevelaken
03 Jun
10.
Goede communicatie

Binnenkort hoop ik weg te rijden in mijn nieuwe mercedes vito Zoals Koppejan betaamd, compleet gestyled,met sidebars,voor en achterspoiler noem maar op... Zie er naar...

Gerald uit Baarn
01 Jun
10.
mooiste bedrijf ooit ! met dito mensen

hartelijk ontvangst - alles klopt met hart en ziel - prachtige auto's en pand op een schitterende locatie alle rust en tijd is genomen voor...

Henk uit Emmen
30 May
10.
Mooie wagens

Goed gesprek gehad met Sander. Hebben een schitterende A4 aangeschaft. Zijn hier superblij mee en hopen op fijne en veilige kilometers. Sander bedankt!

Marije uit Almere
22 May
10.
Erg goed

Erg goed vriendelijk

Danny uit Landsmeer
16 May
10.
Uitstekende service!

Uitstekende service, alles werd uit handen genomen, van inname huidige auto, tot tenaamstellingen & verzekeringen. Mede dankzij Dhr. Strootman!

Dennis uit Soest

    Showroom afspraak inplannen