06 nov

De Audi Q4 e-tron – nu nog completer

Recentelijk is de Audi Q4 e-tron, de volledig elektrische variant van de Audi Q4 vernieuwd. In deze blog leest u alles over de verbeterde specificaties van de Audi Q4 e-tron.

De-Audi-Q4-e-tron-nu-nog-completer-|-Koppejan-Automotive

Luxere standaarduitrusting

De standaarduitrusting van de Audi Q4 e-tron heeft een update gekregen. Zo is de nieuwe Q4 e-tron vanaf nu standaard uitgerust met het geavanceerde multimediasysteem Audi MMI plus en bevat deze connect navigatie en een uitgebreid entertainmentsysteem. Tevens kunt u uw wagen op afstand bedienen met uw smartphone dankzij de app Audi connect. Met deze app kunt u snel en eenvoudig de auto openen en sluiten of eventueel alvast opwarmen! U krijgt tevens meldingen over onder andere wanneer er onderhoud aan de auto is benodigd. De nu nog luxere standaarduitrusting van de SUV bevat nu ook standaard stoelverwarming in de voorstoelen en een geautomatiseerde achterklep die opent bij voetbewegingen.

Verbeterde actieradius en sneller snelladen

Met de actieradius van een auto wordt weergegeven hoeveel kilometers een auto kan rijden op een volle batterij. Het standaardaccupakket voor alle varianten van de Q4 e-tron zijn uitgebreid naar een 77 kWh variant, hierdoor heeft de nieuwe Audi Q4 e-tron een nog grotere actieradius tot wel 547 kilometer. De eerste 100% elektrische SUV van Audi, de Audi Q4 e-tron laadt nu nog sneller op dan voorheen. Door de geoptimaliseerde software laadt de auto door middel van een snellader binnen 28 minuten van 10% naar 80% op.

Nieuwe opties en functies

Ook beschikt de auto over een nieuwe optie genaamd ‘character sound’. Hierdoor verschilt de Q4 e-tron ook van andere elektrische Audi’s qua geluid. Alle varianten van de Audi Q4 e-tron zijn nu ook allemaal hoorbaar onder snelheden van 25 kilometer per uur, wat de Audi Q4 e-tron nu nog veiliger maakt dan ooit. Tevens beschikt de vernieuwde Audi over een nieuwe assisted lane changing functie. Deze functie geeft aan op de display of het mogelijk is om veilig van rijstrook te wisselen en naar welke rijstrook er kan worden gewisseld.

Elektrische Audi kopen of leasen bij Koppejan Automotive

Bent u op zoek naar een nieuwe of gebruikte Audi e-tron? Bekijk dan het brede aanbod van Koppejan Automotive op onze website of kom langs in onze showroom. Neem bij vragen of voor meer informatie geheel vrijblijvend

contact met ons op door ons te bellen op +31(0) 342 436 222 of stuur een e-mail naar info@koppejanautomotive.nl. Wij helpen u graag!

Klantervaringen.

Hoe waarderen onze klanten Koppejan.

17 Apr
9.
Snel en duidelijk opvolging

Duidelijke en snelle communicatie met Rik. Auto is nog niet afgeleverd, de rest is dus nog afwachten maar hebben er alle vertrouwen in! Belisol Goes

Belisol Goes uit GOES
29 Mar
10.
Vriendelijk en super survice

Vriendelijk en komen altijd met een goede oplossing

Jeffrey uit Delft
26 Mar
10.
Top bedrijf

Super service top bedrijf

Olinde uit Almere
28 Feb
10.
Schitterende auto's

Schitterende auto's in een prachtig en schoon, mooi pand. Eén en al luxe, alsof je in een snoepwinkel bent.

Perry uit Rotterdam
25 Feb
9.
Heel mooi bedrijf!!

Zeer goed geholpen, eerlijk en betrouwbaar. Goed advies.

Ruud De leeuw uit Huisduinen
23 Feb
10.
Fantastisch bedrijf

Ik ben zeer tevreden hoe ik ben geholpen En geadviseerd ben en er goed op de hoogte ben gehouden over de gang van zaken Echte...

Daniel uit Kortenhoef

    Showroom afspraak inplannen