06 nov

De Audi Q4 e-tron – nu nog completer

Recentelijk is de Audi Q4 e-tron, de volledig elektrische variant van de Audi Q4 vernieuwd. In deze blog leest u alles over de verbeterde specificaties van de Audi Q4 e-tron.

De-Audi-Q4-e-tron-nu-nog-completer-|-Koppejan-Automotive

Luxere standaarduitrusting

De standaarduitrusting van de Audi Q4 e-tron heeft een update gekregen. Zo is de nieuwe Q4 e-tron vanaf nu standaard uitgerust met het geavanceerde multimediasysteem Audi MMI plus en bevat deze connect navigatie en een uitgebreid entertainmentsysteem. Tevens kunt u uw wagen op afstand bedienen met uw smartphone dankzij de app Audi connect. Met deze app kunt u snel en eenvoudig de auto openen en sluiten of eventueel alvast opwarmen! U krijgt tevens meldingen over onder andere wanneer er onderhoud aan de auto is benodigd. De nu nog luxere standaarduitrusting van de SUV bevat nu ook standaard stoelverwarming in de voorstoelen en een geautomatiseerde achterklep die opent bij voetbewegingen.

Verbeterde actieradius en sneller snelladen

Met de actieradius van een auto wordt weergegeven hoeveel kilometers een auto kan rijden op een volle batterij. Het standaardaccupakket voor alle varianten van de Q4 e-tron zijn uitgebreid naar een 77 kWh variant, hierdoor heeft de nieuwe Audi Q4 e-tron een nog grotere actieradius tot wel 547 kilometer. De eerste 100% elektrische SUV van Audi, de Audi Q4 e-tron laadt nu nog sneller op dan voorheen. Door de geoptimaliseerde software laadt de auto door middel van een snellader binnen 28 minuten van 10% naar 80% op.

Nieuwe opties en functies

Ook beschikt de auto over een nieuwe optie genaamd ‘character sound’. Hierdoor verschilt de Q4 e-tron ook van andere elektrische Audi’s qua geluid. Alle varianten van de Audi Q4 e-tron zijn nu ook allemaal hoorbaar onder snelheden van 25 kilometer per uur, wat de Audi Q4 e-tron nu nog veiliger maakt dan ooit. Tevens beschikt de vernieuwde Audi over een nieuwe assisted lane changing functie. Deze functie geeft aan op de display of het mogelijk is om veilig van rijstrook te wisselen en naar welke rijstrook er kan worden gewisseld.

Elektrische Audi kopen of leasen bij Koppejan Automotive

Bent u op zoek naar een nieuwe of gebruikte Audi e-tron? Bekijk dan het brede aanbod van Koppejan Automotive op onze website of kom langs in onze showroom. Neem bij vragen of voor meer informatie geheel vrijblijvend

contact met ons op door ons te bellen op +31(0) 342 436 222 of stuur een e-mail naar info@koppejanautomotive.nl. Wij helpen u graag!

Klantervaringen.

Hoe waarderen onze klanten Koppejan.

27 Nov
10.
Uitstekend geholpen bij aankoop van schitterende auto.

Uitstekend geholpen bij aankoop van schitterende auto.

Hugo uit Utrecht
24 Nov
10.
Professionel service

Absolutely top of the range about quality, service etc..! Very good experience of mine!!

Samu Laszlo uit Haarlem
10 Nov
10.
Top bussen top bedrijf

Super mooie auto’s staan vol opties perfect uit gevoerd hier kom ik zeker terug!!

Renaldo uit Amersfoort
06 Nov
10.
Goed, snel en direct geholpen

Erg fijn bedrijf om zaken mee te doen! Duidelijke afspraken, snelle en goede service.

De Kurenpolder Recreatie uit Hank
05 Nov
10.
Super ontvangst en hulp bij koppejan

Hebben prachtige autos en busjes staan er word goed de tijd genomen om je alles duidelijk uit te leggen ,echt een aanrader

Menno uit Hem
23 Oct
9.
Wat een ervaring

Geachte. Wat een fijne ervaring van moment a tot z eerlijke verkoper weet waar ze het over hebben. Dikke sprinter gekocht maar m’n vrouw vind...

Benjamin uit Emmeloord

    Showroom afspraak inplannen