Audi e-tron occasion | Koppejan Automotive

Audi e-tron occasion

Bent u op zoek naar een exclusieve elektrische occasion? Bij Koppejan Automotive hebben wij een uitgebreid aanbod aan Audi e-tron occasions, zoals e-tron 55 quatro occasions en e-tron 50 occasions. Met deze auto van de Duitse premium autofabrikant bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit. De Audi e-tron heeft met een actieradius tot 437 kilometer een uitstekend bereik, en kan zowel thuis als onderweg worden opgeladen. Het speciaal ontworpen navigatiesysteem houdt daarnaast rekening met beschikbare oplaadlocaties zodat u nooit zonder stroom komt te staan.

Audi e-tron occasion kopen

U maakt een uitstekende keuze om een Audi e-tron occasion aan te schaffen via Koppejan Automotive. Bij de inkoop van elke occasion stellen wij strenge voorwaarden aan de desbetreffende auto. Wij kopen louter auto’s in met een goede onderhoudshistorie, eventuele mankementen worden op voorhand al verholpen door onze garagespecialisten. Bij een Audi e-tron occasion is dit niet anders; u krijgt een auto die als nieuw is, maar dan tegen een veel zachtere aanschafprijs!

Audi e-tron leasen

Wenst u liever een Audi e-tron te leasen? Ook dit is mogelijk! Bij Koppejan Automotive worden leasecontracten afgesloten op basis van financial lease. Bij financial lease wordt u de economisch eigenaar van de auto, waardoor u kan genieten van diverse fiscale voordelen.

Bij ons bepaalt u zelf de hoogte van het maandbedrag, dit is aanpasbaar aan de hand van de contractduur en een eventuele aanbetaling. Daarnaast ontzorgen wij u graag in het verder aanvragen en opzetten van een contract bij een leasemaatschappij.

Heeft u reeds een van onze Audi e-tron occasions op het oog? Gebruik dan simpelweg onze leasecalculator om een indicatie te krijgen van het maandelijkse bedrag dat u zult betalen.

Neem contact op met Koppejan Automotive

Heeft u interesse in het kopen of leasen van een Audi e-tron, maar wenst u eerst meer informatie te ontvangen? Bij Koppejan Automotive staan onze specialisten klaar om uw vragen te beantwoorden. U kunt ons telefonisch bereiken via +31(0) 342 436 222 of stuur een e-mail naar info@koppejanautomotive.nl

Klantervaringen.

Hoe waarderen onze klanten Koppejan.

05 Jun
10.
Netjes snel en een super mooie wagen!!

Netjes geholpen duidelijk, weten over de historie, auto ga ik blij mee zijn!

Jordi uit Hoevelaken
03 Jun
10.
Goede communicatie

Binnenkort hoop ik weg te rijden in mijn nieuwe mercedes vito Zoals Koppejan betaamd, compleet gestyled,met sidebars,voor en achterspoiler noem maar op... Zie er naar...

Gerald uit Baarn
01 Jun
10.
mooiste bedrijf ooit ! met dito mensen

hartelijk ontvangst - alles klopt met hart en ziel - prachtige auto's en pand op een schitterende locatie alle rust en tijd is genomen voor...

Henk uit Emmen
30 May
10.
Mooie wagens

Goed gesprek gehad met Sander. Hebben een schitterende A4 aangeschaft. Zijn hier superblij mee en hopen op fijne en veilige kilometers. Sander bedankt!

Marije uit Almere
22 May
10.
Erg goed

Erg goed vriendelijk

Danny uit Landsmeer
16 May
10.
Uitstekende service!

Uitstekende service, alles werd uit handen genomen, van inname huidige auto, tot tenaamstellingen & verzekeringen. Mede dankzij Dhr. Strootman!

Dennis uit Soest

    Showroom afspraak inplannen