Vanaf heden zijn wij op zaterdag gesloten!

De nieuwe openingstijden zijn maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00

Audi e-tron occasion | Koppejan Automotive

Audi e-tron occasion

Bent u op zoek naar een exclusieve elektrische occasion? Bij Koppejan Automotive hebben wij een uitgebreid aanbod aan Audi e-tron occasions, zoals e-tron 55 quatro occasions en e-tron 50 occasions. Met deze auto van de Duitse premium autofabrikant bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit. De Audi e-tron heeft met een actieradius tot 437 kilometer een uitstekend bereik, en kan zowel thuis als onderweg worden opgeladen. Het speciaal ontworpen navigatiesysteem houdt daarnaast rekening met beschikbare oplaadlocaties zodat u nooit zonder stroom komt te staan.

Audi e-tron occasion kopen

U maakt een uitstekende keuze om een Audi e-tron occasion aan te schaffen via Koppejan Automotive. Bij de inkoop van elke occasion stellen wij strenge voorwaarden aan de desbetreffende auto. Wij kopen louter auto’s in met een goede onderhoudshistorie, eventuele mankementen worden op voorhand al verholpen door onze garagespecialisten. Bij een Audi e-tron occasion is dit niet anders; u krijgt een auto die als nieuw is, maar dan tegen een veel zachtere aanschafprijs!

Audi e-tron leasen

Wenst u liever een Audi e-tron te leasen? Ook dit is mogelijk! Bij Koppejan Automotive worden leasecontracten afgesloten op basis van financial lease. Bij financial lease wordt u de economisch eigenaar van de auto, waardoor u kan genieten van diverse fiscale voordelen.

Bij ons bepaalt u zelf de hoogte van het maandbedrag, dit is aanpasbaar aan de hand van de contractduur en een eventuele aanbetaling. Daarnaast ontzorgen wij u graag in het verder aanvragen en opzetten van een contract bij een leasemaatschappij.

Heeft u reeds een van onze Audi e-tron occasions op het oog? Gebruik dan simpelweg onze leasecalculator om een indicatie te krijgen van het maandelijkse bedrag dat u zult betalen.

Neem contact op met Koppejan Automotive

Heeft u interesse in het kopen of leasen van een Audi e-tron, maar wenst u eerst meer informatie te ontvangen? Bij Koppejan Automotive staan onze specialisten klaar om uw vragen te beantwoorden. U kunt ons telefonisch bereiken via +31(0) 342 436 222 of stuur een e-mail naar info@koppejanautomotive.nl

Klantervaringen.

Hoe waarderen onze klanten Koppejan.

28 Jan
10.
Zeer nette zaak

Zeer nette zaak met mooie auto's en vriendelijke mensen die weten waar ze het over hebben

Sjors uit Pijnacker
18 Jan
10.
Goed, netjes, open en eerlijk.

Netjes geholpen met inruilen huidige voertuig. En aanpassingen van de nieuwe.

Edwin uit Nistelrode
10 Jan
10.
Voelde gelijk vertrouwd aardige mensen

Snelle afhandeling no nonsens direct eerlijk Fijne service

Carlos uit Nijmegen
09 Jan
10.
Ontzettend goede ervaring!

Allereerst biedt Koppejan verschillende (bedrijfs) auto's aan met hierop heel veel opties. Deze opties maken echt het verschil. De auto's zijn super strak en extra...

Jeffrey uit Den Haag
07 Jan
9.
Van het begin tot het eind, snel en goed geholpen!

Een professionele zaak waar ze alles goed voor elkaar hebben. Geen enkele vraag is teveel en nemen ruim de tijd voor je. Ook bij verschillende...

Remko uit Glanerbrug
06 Jan
10.
Prima

Zeer goede en vriendelijk geholpen, en zeer tevreden naar huis.

Arjan uit Lent

    Showroom afspraak inplannen