Gebruikte bedrijfswagens | Koppejan Automotive

Gebruikte bedrijfswagens.

Bent u als ondernemer op zoek naar een bedrijfswagen voor uw onderneming? Dan kan een gebruikte bedrijfswagen heel interessant voor u zijn. Naast dat het financieel een stuk aantrekkelijker is, zijn onze bedrijfswagens ook nog eens snel leverbaar. Ze staan op voorraad in onze showroom en wij hoeven ze alleen maar rijklaar te maken. Hierdoor zou u binnen een week al kunnen profiteren van uw nieuwe aankoop!

De financiële voordelen

Of u nu een beginnend ondernemer bent of al jaren uw eigen bedrijf runt, niemand wil te veel betalen voor zijn of haar bedrijfswagen. De aanschafwaarde van deze bedrijfswagens ligt een stuk lager, omdat de hoogste afschrijvingen vooral plaatsvinden binnen de eerste 3 jaar. Hierdoor kunt u financieel flink besparen als u kiest voor een jonge occasion bedrijfswagen. Dit maakt het mogelijk om op een voordelige manier toch te profiteren van de gemakken van een luxe bedrijfswagen.

Uw bedrijfswagen van alle gemakken voorzien

Daarnaast hoeft u niets in te leveren op luxe! Onze bedrijfswagens zijn namelijk vaak van alle gemakken voorzien. Denk hierbij aan parkeersensoren, navigatie en lederen bekleding. Mochten wij nu de perfecte gebruikte bedrijfswagen voor u in ons assortiment hebben, maar mist deze toch nog enkele accessoires die uw werkzaamheden vereenvoudigen? Het is bij Koppejan Automotive mogelijk om uw bedrijfswagen een persoonlijke touch te geven en te upgraden naar uw wensen. Door middel van auto styling kunnen wij zowel het exterieur als het interieur aanpassen.

Leasen bij Koppejan Automotive

Wilt u het aankoopbedrag liever toch niet in één keer voldoen? Ook dit is een optie bij Koppejan Automotive! Het is namelijk mogelijk om een bedrijfswagen te leasen. Wij werken uitsluitend met financial lease, waardoor u de economische eigenaar bent van uw gebruikte bedrijfswagen. Hierdoor kunt u tevens profiteren van enkele fiscale voordelen. Het is mogelijk om via onze leasecalculator uw maandelijkse lasten te berekenen. Deze zijn deels afhankelijk van uw aanbetaling en looptijd van uw leasecontract.

Bij Koppejan Automotive kunt u bedrijfswagens van diverse merken leasen. Heeft u vragen over het leasen van een Mercedes Vito, Volkswagen Transporter, Mercedes Sprinter, Volkswagen Caddy of Opel Vivaro? Neem dan vrijblijvend contact op met ons!

Een gebruikte bedrijfswagen aanschaffen bij Koppejan Automotive

Koppejan Automotive is dé specialist op het gebied van exclusieve bedrijfswagens. Wij beschikken over een ruim assortiment bedrijfswagens bestaande uit verschillende merken en modellen. Wij adviseren u graag wat betreft de aanschaf van een gebruikte bedrijfswagen. Neem gerust contact met ons op door een mail te sturen naar info@koppejanautomotive.nl of door te bellen naar +31(0) 342 436 222. Wij staan u graag te woord. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom in Nijkerk!

Onze collectie »

Stel een vraag »

Koppejan Automotive Nijkerk B.V.

Schoenlapperweg 6a
3862 PL Nijkerk

0342 - 436 222 info@koppejanautomotive.nl

Klantervaringen.

Hoe waarderen onze klanten Koppejan.

28 Feb
10.
Schitterende auto's

Schitterende auto's in een prachtig en schoon, mooi pand. Eén en al luxe, alsof je in een snoepwinkel bent.

Perry uit Rotterdam
25 Feb
9.
Heel mooi bedrijf!!

Zeer goed geholpen, eerlijk en betrouwbaar. Goed advies.

Ruud De leeuw uit Huisduinen
23 Feb
10.
Fantastisch bedrijf

Ik ben zeer tevreden hoe ik ben geholpen En geadviseerd ben en er goed op de hoogte ben gehouden over de gang van zaken Echte...

Daniel uit Kortenhoef
13 Feb
10.
Top bedrijf

Top service, afspraak nakomen en leuke showroom!

WarmteNed. uit Zeist
07 Feb
8.
Mooie zaak met net even een ander soort auto.

3de keer verzoek nu om beoordeling te geven. Echter de auto moet nog afgeleverd worden, dus het is wat voorbarig... Voor zover, een prachtig mooie...

Wieland uit Nagele
06 Feb
10.
Goede service

Goede Service

Sinke uit Kruiningen

    Showroom afspraak inplannen