Mercedes Vito leasen | Koppejan Automotive

Mercedes Vito leasen.

Koppejan Automotive in Nijkerk is dé bedrijfswagen specialist van Nederland. U vindt bij ons luxe bedrijfswagens van diverse merken, waaronder de Mercedes Vito. Naast nieuwe bedrijfswagens hebben wij ook een ruime collectie aan occasions. Hierdoor hebben wij vaak verschillende uitvoeringen van deze Mercedes Vito bedrijfswagen op voorraad staan. Denk bijvoorbeeld aan dubbele schuifdeuren, een dubbele cabine en voorwiel-, achterwiel- of vierwielaandrijving. Heeft u interesse in het leasen van een Mercedes Vito? Dan bent u bij Koppejan Automotive aan het juiste adres!

Helaas geen resultaten gevonden

De voordelen van een Mercedes Vito leasen

Wanneer u een Mercedes Vito aan wil schaffen, maar liever niet het gehele aankoopbedrag in één keer wil betalen, dan is een Mercedes Vito leasen dé oplossing. Bij Koppejan Automotive is het mogelijk om een Vito te leasen op basis van financial lease. Voor u als ondernemer kan deze vorm van leasen verschillende voordelen met zich meebrengen. U betaalt namelijk maandelijks een vast bedrag en na de leaseperiode bent u eigenaar van de auto. Bovendien kunt u profiteren van enkele fiscale voordelen, zoals fiscale afschrijving, investeringsaftrek en startersaftrek.

Hoe werkt leasen bij Koppejan Automotive?

Bij financial lease is de leasemaatschappij gedurende de leaseperiode de juridisch eigenaar en bent u zelf de economisch eigenaar van de bedrijfswagen. De hoogte van het te betalen maandelijkse bedrag voor uw Mercedes Vito is afhankelijk van de looptijd die u kiest. U heeft hierbij de keuze voor minimaal 12 en maximaal 60 maanden. U kunt er ook voor kiezen om een aanbetaling te doen of een slotsom in te bouwen, om daarmee het maandbedrag te verlagen. Met onze leasecalculator kunt u uw maandelijkse kosten bereken.

Een bedrijfswagen leasen bij Koppejan Automotive

Wil u graag een Mercedes Vito leasen? Bij Koppejan Automotive werken we samen met diverse leasemaatschappijen, waardoor wij u altijd een passende financiering kunnen bieden. Uiteraard bent u van harte welkom om ons aanbod Mercedes bedrijfswagens te komen bekijken in onze showroom te Nijkerk. Een groot deel van onze voorraad is ook te bekijken op onze website, zo ook onze collectie Mercedes Vito occasions. Heeft u direct al vragen over de mogelijkheden van het leasen van een Mercedes Vito in uw specifieke situatie? Neem dan gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord!

Onze collectie »

Stel een vraag »

Koppejan Automotive Nijkerk B.V.

Schoenlapperweg 6a
3862 PL Nijkerk

0342 - 436 222 info@koppejanautomotive.nl

Klantervaringen.

Hoe waarderen onze klanten Koppejan.

28 Feb
10.
Schitterende auto's

Schitterende auto's in een prachtig en schoon, mooi pand. Eén en al luxe, alsof je in een snoepwinkel bent.

Perry uit Rotterdam
25 Feb
9.
Heel mooi bedrijf!!

Zeer goed geholpen, eerlijk en betrouwbaar. Goed advies.

Ruud De leeuw uit Huisduinen
23 Feb
10.
Fantastisch bedrijf

Ik ben zeer tevreden hoe ik ben geholpen En geadviseerd ben en er goed op de hoogte ben gehouden over de gang van zaken Echte...

Daniel uit Kortenhoef
13 Feb
10.
Top bedrijf

Top service, afspraak nakomen en leuke showroom!

WarmteNed. uit Zeist
07 Feb
8.
Mooie zaak met net even een ander soort auto.

3de keer verzoek nu om beoordeling te geven. Echter de auto moet nog afgeleverd worden, dus het is wat voorbarig... Voor zover, een prachtig mooie...

Wieland uit Nagele
06 Feb
10.
Goede service

Goede Service

Sinke uit Kruiningen

    Showroom afspraak inplannen