Werkbus kopen | Koppejan Automotive

Werkbus kopen

Bent u op zoek naar de perfecte werkbus voor u en eventueel uw collega’s? Of wilt u een werkbus kopen die u ook privé kunt gebruiken? Dan bent u bij Koppejan Automotive aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een ruim aanbod aan jonge occasion werkbussen op voorraad in onze showroom in Nijkerk. Dankzij onze jarenlange ervaring in het verkopen van werkbussen zijn wij in staat om u het beste advies te geven!

De voordelen van een jonge occasion

Wanneer u een jonge occasion werkbus aanschaft in plaats van een nieuwe werkbus, dan biedt dat veel voordelen! Het grootste voordeel is het feit dat het kopen van een occasion werkbus een stuk voordeliger is dan wanneer u een nieuwe bus aanschaft. Dit komt voornamelijk omdat de dagwaarde van een nieuwe bus de eerste jaren sterk afneemt vanwege de afschrijving. Bovendien hoeft een occasion werkbus niet van mindere kwaliteit te zijn. Wanneer wij werkbussen inkopen dan worden deze altijd van top tot teen nagekeken. Wij kunnen u verzekeren dat u een voordelige en tevens kwalitatieve werkbus koopt.

Een werkbus die bij u past

Er is een enorm groot aanbod aan werkbussen van diverse merken. Daarom is het goed om op voorhand goed te bedenken welke werkbus bij u past. Zo is het belangrijk om na te denken over de laadruimte die u nodig heeft, maar ook over de transmissie dient goed nagedacht te worden. Koppejan Automotive speelt hierin graag een adviserende rol! Wij nemen de tijd om samen met u alle opties te bespreken, zodat u te allen tijde een werkbus koopt die bij uw situatie past.

Ons brede aanbod

Wij hebben werkbussen van diverse gerenommeerde merken in ons aanbod, zoals Volkswagen, Opel en Renault. Maak gerust een showroom afspraak om onze werkbussen te bekijken. Heeft u vragen? Dan kunt u vrijblijvend ons contactformulier invullen of bel ons via 0342 - 436 222.

Klantervaringen.

Hoe waarderen onze klanten Koppejan.

27 Nov
10.
Uitstekend geholpen bij aankoop van schitterende auto.

Uitstekend geholpen bij aankoop van schitterende auto.

Hugo uit Utrecht
24 Nov
10.
Professionel service

Absolutely top of the range about quality, service etc..! Very good experience of mine!!

Samu Laszlo uit Haarlem
10 Nov
10.
Top bussen top bedrijf

Super mooie auto’s staan vol opties perfect uit gevoerd hier kom ik zeker terug!!

Renaldo uit Amersfoort
06 Nov
10.
Goed, snel en direct geholpen

Erg fijn bedrijf om zaken mee te doen! Duidelijke afspraken, snelle en goede service.

De Kurenpolder Recreatie uit Hank
05 Nov
10.
Super ontvangst en hulp bij koppejan

Hebben prachtige autos en busjes staan er word goed de tijd genomen om je alles duidelijk uit te leggen ,echt een aanrader

Menno uit Hem
23 Oct
9.
Wat een ervaring

Geachte. Wat een fijne ervaring van moment a tot z eerlijke verkoper weet waar ze het over hebben. Dikke sprinter gekocht maar m’n vrouw vind...

Benjamin uit Emmeloord

    Showroom afspraak inplannen