Werkbus kopen | Koppejan Automotive

Werkbus kopen

Bent u op zoek naar de perfecte werkbus voor u en eventueel uw collega’s? Of wilt u een werkbus kopen die u ook privé kunt gebruiken? Dan bent u bij Koppejan Automotive aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een ruim aanbod aan jonge occasion werkbussen op voorraad in onze showroom in Nijkerk. Dankzij onze jarenlange ervaring in het verkopen van werkbussen zijn wij in staat om u het beste advies te geven!

Jonge occasion werkbus kopen

Wanneer u een jonge occasion werkbus aanschaft in plaats van een nieuwe werkbus, dan biedt dat veel voordelen! Het grootste voordeel is het feit dat het kopen van een occasion werkbus een stuk voordeliger is dan wanneer u een nieuwe bus aanschaft. Dit komt voornamelijk omdat de dagwaarde van een nieuwe bus de eerste jaren sterk afneemt vanwege de afschrijving. Bovendien hoeft een occasion werkbus niet van mindere kwaliteit te zijn. Wanneer wij werkbussen inkopen dan worden deze altijd van top tot teen nagekeken. Wij kunnen u verzekeren dat u een voordelige en tevens kwalitatieve werkbus koopt.

Werkbus kopen die bij u past

Er is een enorm groot aanbod aan werkbussen van diverse merken. Daarom is het goed om op voorhand goed te bedenken welke werkbus bij u past. Zo is het belangrijk om na te denken over de laadruimte die u nodig heeft, maar ook over de transmissie dient goed nagedacht te worden. Koppejan Automotive speelt hierin graag een adviserende rol! Wij nemen de tijd om samen met u alle opties te bespreken, zodat u te allen tijde een werkbus koopt die bij uw situatie past.

Werkbus kopen bij Koppejan Automotive

Wij hebben werkbussen van diverse gerenommeerde merken in ons aanbod, zoals Volkswagen, Opel en Renault. Maak gerust een showroom afspraak om onze werkbussen te bekijken. Heeft u vragen? Dan kunt u vrijblijvend ons contactformulier invullen of bel ons via 0342 - 436 222.

Klantervaringen.

Hoe waarderen onze klanten Koppejan.

12 Aug
10.
Snel en accuraat geholpen

Tijdens hun vakantie gereageerd op een voertuig. Na hun vakantie direct contact gezocht en snel gehandeld. Zijn zeer zeker niet opdringerig maar gevoelsmatig heel eerlijk...

Pieter uit Bakel
22 Jul
10.
Super!!

Erg mooi bedrijf, fantastisch geholpen! Eerlijk en betrouwbaar!

Bjorn uit Zwolle
19 Jul
10.
Was geweldig

Was zeer prettig

Anita Bouma uit Sneek
18 Jun
10.
Goede service en mooie zaak

Goed geholpen en geadviseerd bij de aankoop van een audi a6.

Jeroen uit Schoonhoven
01 Jun
10.
Vakbekwame mensen

Geweldig mooie auto’s en vriendelijke verkopers die verstand van zaken hebben.

Harold Lagerweij uit Renswoude
15 May
10.
Top bedrijf

Goed geholpen en hebben erg mooie auto’s

Dennis uit Rotterdam

    Showroom afspraak inplannen