Vanaf heden zijn wij op zaterdag gesloten!

De nieuwe openingstijden zijn maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00

Werkbus kopen | Koppejan Automotive

Werkbus kopen

Bent u op zoek naar de perfecte werkbus voor u en eventueel uw collega’s? Of wilt u een werkbus kopen die u ook privé kunt gebruiken? Dan bent u bij Koppejan Automotive aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een ruim aanbod aan jonge occasion werkbussen op voorraad in onze showroom in Nijkerk. Dankzij onze jarenlange ervaring in het verkopen van werkbussen zijn wij in staat om u het beste advies te geven!

Jonge occasion werkbus kopen

Wanneer u een jonge occasion werkbus aanschaft in plaats van een nieuwe werkbus, dan biedt dat veel voordelen! Het grootste voordeel is het feit dat het kopen van een occasion werkbus een stuk voordeliger is dan wanneer u een nieuwe bus aanschaft. Dit komt voornamelijk omdat de dagwaarde van een nieuwe bus de eerste jaren sterk afneemt vanwege de afschrijving. Bovendien hoeft een occasion werkbus niet van mindere kwaliteit te zijn. Wanneer wij werkbussen inkopen dan worden deze altijd van top tot teen nagekeken. Wij kunnen u verzekeren dat u een voordelige en tevens kwalitatieve werkbus koopt.

Werkbus kopen die bij u past

Er is een enorm groot aanbod aan werkbussen van diverse merken. Daarom is het goed om op voorhand goed te bedenken welke werkbus bij u past. Zo is het belangrijk om na te denken over de laadruimte die u nodig heeft, maar ook over de transmissie dient goed nagedacht te worden. Koppejan Automotive speelt hierin graag een adviserende rol! Wij nemen de tijd om samen met u alle opties te bespreken, zodat u te allen tijde een werkbus koopt die bij uw situatie past.

Werkbus kopen bij Koppejan Automotive

Wij hebben werkbussen van diverse gerenommeerde merken in ons aanbod, zoals Volkswagen, Opel en Renault. Maak gerust een showroom afspraak om onze werkbussen te bekijken. Heeft u vragen? Dan kunt u vrijblijvend ons contactformulier invullen of bel ons via 0342 - 436 222.

Klantervaringen.

Hoe waarderen onze klanten Koppejan.

28 Nov
9.
Super bedrijf

Vriendelijk en alles snel geregeld

Bas uit Rotterdam
22 Nov
10.
Geweldige service !

Dit is onze 2de auto/bus die we hier hebben gekocht. Niet alleen prachtige auto’s worden hier verkocht, maar de service is ook echt super! Je...

Sanne uit Groningen
25 Oct
10.
Goed voor elkaar

Goed ontvangst mooie nette zaak! En ik heb een prachtige bedrijfs wagen gekocht.

Johan uit Sgravenpolder
14 Oct
10.
Super vriendelijk en klant gericht

Wij hebben bij Tim een crafter gekocht, super mooi bus, we waren er snel uit, het leveren van de bus was ook mooi op tijd...

Mike uit Onderdijk
05 Oct
10.
Keurig bedrijf met transparante aanpak

No nonsense, mooie auto’s en prima afhandeling in de garantieperiode. Goede communicatie bij aankoop en aftersale!

Roel uit Valkenburg aan de Geul
03 Oct
10.
Zeer goede begeleiding en service

Heel fijne persoonlijke benadering en begeleiding bij de aankoop. Eerlijke inruilprijs met correcte voorstelling van zaken.

Jan Trip uit Emmen

    Showroom afspraak inplannen