Werkbus kopen | Koppejan Automotive

Werkbus kopen

Bent u op zoek naar de perfecte werkbus voor u en eventueel uw collega’s? Of wilt u een werkbus kopen die u ook privé kunt gebruiken? Dan bent u bij Koppejan Automotive aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een ruim aanbod aan jonge occasion werkbussen op voorraad in onze showroom in Nijkerk. Dankzij onze jarenlange ervaring in het verkopen van werkbussen zijn wij in staat om u het beste advies te geven!

Jonge occasion werkbus kopen

Wanneer u een jonge occasion werkbus aanschaft in plaats van een nieuwe werkbus, dan biedt dat veel voordelen! Het grootste voordeel is het feit dat het kopen van een occasion werkbus een stuk voordeliger is dan wanneer u een nieuwe bus aanschaft. Dit komt voornamelijk omdat de dagwaarde van een nieuwe bus de eerste jaren sterk afneemt vanwege de afschrijving. Bovendien hoeft een occasion werkbus niet van mindere kwaliteit te zijn. Wanneer wij werkbussen inkopen dan worden deze altijd van top tot teen nagekeken. Wij kunnen u verzekeren dat u een voordelige en tevens kwalitatieve werkbus koopt.

Werkbus kopen die bij u past

Er is een enorm groot aanbod aan werkbussen van diverse merken. Daarom is het goed om op voorhand goed te bedenken welke werkbus bij u past. Zo is het belangrijk om na te denken over de laadruimte die u nodig heeft, maar ook over de transmissie dient goed nagedacht te worden. Koppejan Automotive speelt hierin graag een adviserende rol! Wij nemen de tijd om samen met u alle opties te bespreken, zodat u te allen tijde een werkbus koopt die bij uw situatie past.

Werkbus kopen bij Koppejan Automotive

Wij hebben werkbussen van diverse gerenommeerde merken in ons aanbod, zoals Volkswagen, Opel en Renault. Maak gerust een showroom afspraak om onze werkbussen te bekijken. Heeft u vragen? Dan kunt u vrijblijvend ons contactformulier invullen of bel ons via 0342 - 436 222.

Klantervaringen.

Hoe waarderen onze klanten Koppejan.

05 Jun
10.
Netjes snel en een super mooie wagen!!

Netjes geholpen duidelijk, weten over de historie, auto ga ik blij mee zijn!

Jordi uit Hoevelaken
03 Jun
10.
Goede communicatie

Binnenkort hoop ik weg te rijden in mijn nieuwe mercedes vito Zoals Koppejan betaamd, compleet gestyled,met sidebars,voor en achterspoiler noem maar op... Zie er naar...

Gerald uit Baarn
01 Jun
10.
mooiste bedrijf ooit ! met dito mensen

hartelijk ontvangst - alles klopt met hart en ziel - prachtige auto's en pand op een schitterende locatie alle rust en tijd is genomen voor...

Henk uit Emmen
30 May
10.
Mooie wagens

Goed gesprek gehad met Sander. Hebben een schitterende A4 aangeschaft. Zijn hier superblij mee en hopen op fijne en veilige kilometers. Sander bedankt!

Marije uit Almere
22 May
10.
Erg goed

Erg goed vriendelijk

Danny uit Landsmeer
16 May
10.
Uitstekende service!

Uitstekende service, alles werd uit handen genomen, van inname huidige auto, tot tenaamstellingen & verzekeringen. Mede dankzij Dhr. Strootman!

Dennis uit Soest

    Showroom afspraak inplannen