Koppejan Automotive is op zoek naar een autodetailer (fulltime). Bekijk hier de vacature!

Werkbus kopen | Koppejan Automotive

Werkbus kopen

Bent u op zoek naar de perfecte werkbus voor u en eventueel uw collega’s? Of wilt u een werkbus kopen die u ook privé kunt gebruiken? Dan bent u bij Koppejan Automotive aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een ruim aanbod aan jonge occasion werkbussen op voorraad in onze showroom in Nijkerk. Dankzij onze jarenlange ervaring in het verkopen van werkbussen zijn wij in staat om u het beste advies te geven!

De voordelen van een jonge occasion

Wanneer u een jonge occasion werkbus aanschaft in plaats van een nieuwe werkbus, dan biedt dat veel voordelen! Het grootste voordeel is het feit dat het kopen van een occasion werkbus een stuk voordeliger is dan wanneer u een nieuwe bus aanschaft. Dit komt voornamelijk omdat de dagwaarde van een nieuwe bus de eerste jaren sterk afneemt vanwege de afschrijving. Bovendien hoeft een occasion werkbus niet van mindere kwaliteit te zijn. Wanneer wij werkbussen inkopen dan worden deze altijd van top tot teen nagekeken. Wij kunnen u verzekeren dat u een voordelige en tevens kwalitatieve werkbus koopt.

Een werkbus die bij u past

Er is een enorm groot aanbod aan werkbussen van diverse merken. Daarom is het goed om op voorhand goed te bedenken welke werkbus bij u past. Zo is het belangrijk om na te denken over de laadruimte die u nodig heeft, maar ook over de transmissie dient goed nagedacht te worden. Koppejan Automotive speelt hierin graag een adviserende rol! Wij nemen de tijd om samen met u alle opties te bespreken, zodat u te allen tijde een werkbus koopt die bij uw situatie past.

Ons brede aanbod

Wij hebben werkbussen van diverse gerenommeerde merken in ons aanbod, zoals Volkswagen, Opel en Renault. Maak gerust een showroom afspraak om onze werkbussen te bekijken. Heeft u vragen? Dan kunt u vrijblijvend ons contactformulier invullen of bel ons via 0342 - 436 222.

Klantervaringen.

Hoe waarderen onze klanten Koppejan.

22 May
10.
Heel tervreden!

Tijdens het voortraject al een heel fijn contact met Rik, na mijn bezoek in de showroom een super nette indruk gekregen van het bedrijf en...

Peter uit Diemen
15 May
10.
Top bedrijf

Super evaring.

Mark uit Lelystad
28 Apr
10.
.

.

Gijs uit Heerhugowaard
17 Apr
9.
Snel en duidelijk opvolging

Duidelijke en snelle communicatie met Rik. Auto is nog niet afgeleverd, de rest is dus nog afwachten maar hebben er alle vertrouwen in! Belisol Goes

Belisol Goes uit GOES
29 Mar
10.
Vriendelijk en super survice

Vriendelijk en komen altijd met een goede oplossing

Jeffrey uit Delft
26 Mar
10.
Top bedrijf

Super service top bedrijf

Olinde uit Almere

    Showroom afspraak inplannen