31 aug

Volkswagen ID Buzz GTX – sportversie van ID Buzz

Het was al langere tijd bekend dat Volkswagen van elk ID-model een sportievere GTX-variant wilde maken. De elektrische personenbus ID Buzz is hier geen uitzondering op. Dit jaar kondigt Volkswagen dan ook de ID Buzz GTX aan, een sportieve variant van de ID Buzz. In dit nieuwsbericht leest u meer over de specificaties van dit nieuwe model.

Volkswagen ID Buzz GTX sportieve versie van ID Buzz | Koppejan Automotive

Langere wielbasis

De bijna 5 meter lange ID Buzz GTX is een verlengde versie van de ID Buzz en is 25cm langer dan de ‘korte’ ID Buzz. De bus is leverbaar als vijfzitter, zeszitter of als zevenzitter. De extra zitrij maakt de nieuwe elektrische wagen dan ook geschikt voor grote gezinnen.

Visuele kenmerken

De ID Buzz GTX is te herkennen aan zijn voorbumper, die met zijn grotere koelopening en verticaal georiënteerde elementen op de hoeken verschilt van de voorgaande ID Buzz modellen. Echter, de visuele extra’s vallen mee en de ID Buzz GTX is geen visueel schreeuwerige verschijning.

Meer kracht

Waar de ‘korte’ ID Buzz slechtst 204 pk heeft, krijgt de ID Buzz GTX (net zoals de vernieuwde ID3) maar liefst een 340 pk sterke elektrische aandrijflijn met twee elektromotoren en vierwielaandrijving. Dit is tevens hoger dan de ID4 GTX en ID5 GTX, welke twee elektromotoren hebben die samen 299 pk leveren. Ook heeft de ID Buzz GTX meer plaats voor een grotere accu, die een capaciteit heeft van 86 kWh, wat hoger is dan de 77 kWh van de voorgaande ID Buzz.

Volkswagen bedrijfswagens bij Koppejan Automotive

Bent u op zoek naar een Volkswagen bedrijfswagen? Dan bent u bij Koppejan Automotive, dé specialist in luxe bedrijfswagens, aan het juiste adres! Maak snel een afspraak en kom langs in onze showroom in Nijkerk om onze bedrijfsauto’s te bekijken. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust geheel vrijblijvend contact met ons op door ons contactformulier in te vullen, te bellen naar +31(0) 342 436 222 of een mail te sturen naar info@koppejanautomotive.nl.

Klantervaringen.

Hoe waarderen onze klanten Koppejan.

25 Sep
10.
Geweldig Goed!

Vrijdag proefrit gemaakt, Deal gemaakt, Financiering aangevraagd, en op maandag akkoord! Deze week hopelijk rijklaar en de nieuwe auto ophalen!

ashwan harkhoe uit Rotterdam
13 Sep
10.
Super geholpen !!!!!!!!

In één woord super gasten goed geholpen.

X uit Vinkeveen
11 Sep
10.
Super net bedrijf/fijne mensen

2de keer dat ik daar een bedrijfswagen koop! Ze hebben altijd een mooie collectie wagens staan en word er netjes, rustig en vriendelijk behandeld.

Joris uit Nederweert
06 Sep
10.
Super service! Eerlijk en open en een prachtige plek en pand.

Wij zijn erg fijn geholpen door Rik en Sander. Ik had een heleboel vragen en daar heeft Rik uitgebreid de tijd voor genomen. Samen met...

Paula en Sven uit Oeffelt
30 Aug
10.
Prachtige nieuwe stoere bus!

Super locatie,vriendelijk en snelschakend personeel en vooral gespecialiseerd in hun branche. Wij kunnen niet wachten om onze nieuwe aanwinst op te halen. Thanks!!

Pamela (SSK BV) uit Spijkenisse
30 Aug
10.
Super bedrijf

Ik heb een nieuwe bus gekocht bij koppejan en wil ze daar graag voor bedanken. Ze zijn erg klantvriendelijk en helpen je goed met het...

Tim uit Lochem

    Showroom afspraak inplannen