31 aug

Volkswagen ID Buzz GTX – sportversie van ID Buzz

Het was al langere tijd bekend dat Volkswagen van elk ID-model een sportievere GTX-variant wilde maken. De elektrische personenbus ID Buzz is hier geen uitzondering op. Dit jaar kondigt Volkswagen dan ook de ID Buzz GTX aan, een sportieve variant van de ID Buzz. In dit nieuwsbericht leest u meer over de specificaties van dit nieuwe model.

Volkswagen ID Buzz GTX sportieve versie van ID Buzz | Koppejan Automotive

Langere wielbasis

De bijna 5 meter lange ID Buzz GTX is een verlengde versie van de ID Buzz en is 25cm langer dan de ‘korte’ ID Buzz. De bus is leverbaar als vijfzitter, zeszitter of als zevenzitter. De extra zitrij maakt de nieuwe elektrische wagen dan ook geschikt voor grote gezinnen.

Visuele kenmerken

De ID Buzz GTX is te herkennen aan zijn voorbumper, die met zijn grotere koelopening en verticaal georiënteerde elementen op de hoeken verschilt van de voorgaande ID Buzz modellen. Echter, de visuele extra’s vallen mee en de ID Buzz GTX is geen visueel schreeuwerige verschijning.

Meer kracht

Waar de ‘korte’ ID Buzz slechtst 204 pk heeft, krijgt de ID Buzz GTX (net zoals de vernieuwde ID3) maar liefst een 340 pk sterke elektrische aandrijflijn met twee elektromotoren en vierwielaandrijving. Dit is tevens hoger dan de ID4 GTX en ID5 GTX, welke twee elektromotoren hebben die samen 299 pk leveren. Ook heeft de ID Buzz GTX meer plaats voor een grotere accu, die een capaciteit heeft van 86 kWh, wat hoger is dan de 77 kWh van de voorgaande ID Buzz.

Volkswagen bedrijfswagens bij Koppejan Automotive

Bent u op zoek naar een Volkswagen bedrijfswagen? Dan bent u bij Koppejan Automotive, dé specialist in luxe bedrijfswagens, aan het juiste adres! Maak snel een afspraak en kom langs in onze showroom in Nijkerk om onze bedrijfsauto’s te bekijken. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust geheel vrijblijvend contact met ons op door ons contactformulier in te vullen, te bellen naar +31(0) 342 436 222 of een mail te sturen naar info@koppejanautomotive.nl.

Klantervaringen.

Hoe waarderen onze klanten Koppejan.

28 Feb
10.
Schitterende auto's

Schitterende auto's in een prachtig en schoon, mooi pand. Eén en al luxe, alsof je in een snoepwinkel bent.

Perry uit Rotterdam
25 Feb
9.
Heel mooi bedrijf!!

Zeer goed geholpen, eerlijk en betrouwbaar. Goed advies.

Ruud De leeuw uit Huisduinen
23 Feb
10.
Fantastisch bedrijf

Ik ben zeer tevreden hoe ik ben geholpen En geadviseerd ben en er goed op de hoogte ben gehouden over de gang van zaken Echte...

Daniel uit Kortenhoef
13 Feb
10.
Top bedrijf

Top service, afspraak nakomen en leuke showroom!

WarmteNed. uit Zeist
07 Feb
8.
Mooie zaak met net even een ander soort auto.

3de keer verzoek nu om beoordeling te geven. Echter de auto moet nog afgeleverd worden, dus het is wat voorbarig... Voor zover, een prachtig mooie...

Wieland uit Nagele
06 Feb
10.
Goede service

Goede Service

Sinke uit Kruiningen

    Showroom afspraak inplannen