Koppejan Automotive is op zoek naar een autodetailer (fulltime). Bekijk hier de vacature!

31 aug

Volkswagen ID Buzz GTX – sportversie van ID Buzz

Het was al langere tijd bekend dat Volkswagen van elk ID-model een sportievere GTX-variant wilde maken. De elektrische personenbus ID Buzz is hier geen uitzondering op. Dit jaar kondigt Volkswagen dan ook de ID Buzz GTX aan, een sportieve variant van de ID Buzz. In dit nieuwsbericht leest u meer over de specificaties van dit nieuwe model.

Volkswagen ID Buzz GTX sportieve versie van ID Buzz | Koppejan Automotive

Langere wielbasis

De bijna 5 meter lange ID Buzz GTX is een verlengde versie van de ID Buzz en is 25cm langer dan de ‘korte’ ID Buzz. De bus is leverbaar als vijfzitter, zeszitter of als zevenzitter. De extra zitrij maakt de nieuwe elektrische wagen dan ook geschikt voor grote gezinnen.

Visuele kenmerken

De ID Buzz GTX is te herkennen aan zijn voorbumper, die met zijn grotere koelopening en verticaal georiënteerde elementen op de hoeken verschilt van de voorgaande ID Buzz modellen. Echter, de visuele extra’s vallen mee en de ID Buzz GTX is geen visueel schreeuwerige verschijning.

Meer kracht

Waar de ‘korte’ ID Buzz slechtst 204 pk heeft, krijgt de ID Buzz GTX (net zoals de vernieuwde ID3) maar liefst een 340 pk sterke elektrische aandrijflijn met twee elektromotoren en vierwielaandrijving. Dit is tevens hoger dan de ID4 GTX en ID5 GTX, welke twee elektromotoren hebben die samen 299 pk leveren. Ook heeft de ID Buzz GTX meer plaats voor een grotere accu, die een capaciteit heeft van 86 kWh, wat hoger is dan de 77 kWh van de voorgaande ID Buzz.

Volkswagen bedrijfswagens bij Koppejan Automotive

Bent u op zoek naar een Volkswagen bedrijfswagen? Dan bent u bij Koppejan Automotive, dé specialist in luxe bedrijfswagens, aan het juiste adres! Maak snel een afspraak en kom langs in onze showroom in Nijkerk om onze bedrijfsauto’s te bekijken. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust geheel vrijblijvend contact met ons op door ons contactformulier in te vullen, te bellen naar +31(0) 342 436 222 of een mail te sturen naar info@koppejanautomotive.nl.

Klantervaringen.

Hoe waarderen onze klanten Koppejan.

25 Jun
8.
mooi bedrijf en snelle reacties

er staat een mooie voorraad en het contact ging snel heen en weer

Johan uit Capelle aan den IJssel
21 Jun
10.
Super service

Mooie auto gekocht super service denken met je mee en vriendelijk ontvangen kortom top bedrijf

Jeffrey uit Zaltbommel
21 Jun
10.
Uitstekende service, vriendelijk personeel nemen echt de tijd voor je !

Op en top bedrijf alles tot in de puntjes geregeld !

Hans uit Zwammerdam
19 Jun
10.
Uitstekend geholpen

Fijn gesprek gehad met Rik en uiteindelijk dit kunnen beklinken met de aanschaf van een prachtige Mercedes Sprinter 319!

Joost uit De Rijp
08 Jun
10.
Uitstekende service.

Uitstekende service en vriendelijk personeel. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden.

Martijn uit Biggekerke
22 May
10.
Heel tervreden!

Tijdens het voortraject al een heel fijn contact met Rik, na mijn bezoek in de showroom een super nette indruk gekregen van het bedrijf en...

Peter uit Diemen

    Showroom afspraak inplannen