In verband met zomervakantie zijn wij van 29 juli tot en met 11 augustus gesloten.

02 feb
Geplaatst door: Rik Strootman

Toename verkoop elektrische bedrijfswagens in 2021

Hoewel de occasionverkoop in 2021 zowel pieken als dalen heeft gekend, is de verkoop van nieuwe bedrijfswagen juist fors gestegen afgelopen jaar. Met name het aantal bedrijfswagens die volledig elektrisch rijden is toegenomen in vergelijking met 2020. Dit komt vermoedelijk door de aanschafsubsidie die in 2021 in het leven werd geroepen, melden de brancheorganisaties Bovag en RAI Vereniging.

Toename verkoop elektrische bedrijfswagens in 2021 | Koppejan Automotive

Aanschafsubsidie elektrische auto’s

Bent u van plan om over te stappen naar een elektrische bedrijfsauto? Dan is het wellicht een goed idee om uit te zoeken of u in aanmerking komt voor de SEBA, ofwel Subsidie Emissieloze Bedrijfsauto’s. Dankzij deze subsidie kunt u als bedrijf tot maar liefst €5.000 subsidie krijgen voor het aanschaffen van een nieuwe elektrische bedrijfswagen. De overheid wil met de SEBA CO2-uitstoot verminderen die voornamelijk veroorzaakt wordt door goederenvervoer.

Forse toename verkoop elektrische bestelauto’s

De grootste toename in verkoop is te zien bij de elektrische bestelauto’s. Brancheorganisaties Bovag en RAI Vereniging melden dat er in 2021 maar liefst 3.177 nieuwe elektrische bestelwagens op kenteken werden gezet, wat een stijging van 89,1 procent betekent in vergelijking met 2020. Volgens de brancheorganisaties is deze forse toename te danken aan eerdergenoemde subsidieregeling. Gezien het feit dat de aanschafprijs van een elektrische bestelauto in de meeste gevallen duurder is dan een bestelauto met benzine of diesel, probeert de Nederlandse Overheid bedrijven toch over te halen met het geven van de subsidie.

Elektrische bedrijfswagen aanschaffen bij Koppejan

Bij Koppejan hebben wij diverse elektrische bedrijfswagens beschikbaar, zoals een Audi e-tron of een Tesla Model X. Ons aanbod bedrijfswagens verandert regelmatig, houd dus zeker onze website in de gaten voor nieuwe modellen. Heeft u interesse in het aanschaffen van een elektrische bedrijfswagen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op om de verschillende mogelijkheden te bekijken en bespreken. U kunt bij ons tevens terecht voor het leasen van een elektrische bedrijfswagen, waarbij wij voornamelijk met financial lease werken. Heeft u interesse in het leasen van een elektrische bedrijfswagen? Bereken dan uw maandelijkse leasekosten middels onze leasecalculator. Voor verdere vragen kunt u altijd bellen via telefoonnummer 0342 – 436 222 of contact opnemen middels het contactformulier op onze website.

Klantervaringen.

Hoe waarderen onze klanten Koppejan.

25 Jun
8.
mooi bedrijf en snelle reacties

er staat een mooie voorraad en het contact ging snel heen en weer

Johan uit Capelle aan den IJssel
21 Jun
10.
Super service

Mooie auto gekocht super service denken met je mee en vriendelijk ontvangen kortom top bedrijf

Jeffrey uit Zaltbommel
21 Jun
10.
Uitstekende service, vriendelijk personeel nemen echt de tijd voor je !

Op en top bedrijf alles tot in de puntjes geregeld !

Hans uit Zwammerdam
19 Jun
10.
Uitstekend geholpen

Fijn gesprek gehad met Rik en uiteindelijk dit kunnen beklinken met de aanschaf van een prachtige Mercedes Sprinter 319!

Joost uit De Rijp
08 Jun
10.
Uitstekende service.

Uitstekende service en vriendelijk personeel. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden.

Martijn uit Biggekerke
22 May
10.
Heel tervreden!

Tijdens het voortraject al een heel fijn contact met Rik, na mijn bezoek in de showroom een super nette indruk gekregen van het bedrijf en...

Peter uit Diemen

    Showroom afspraak inplannen