Koppejan Automotive is van maandag 8 april tot en met vrijdag 12 april gesloten.

02 feb
Geplaatst door: Rik Strootman

Toename verkoop elektrische bedrijfswagens in 2021

Hoewel de occasionverkoop in 2021 zowel pieken als dalen heeft gekend, is de verkoop van nieuwe bedrijfswagen juist fors gestegen afgelopen jaar. Met name het aantal bedrijfswagens die volledig elektrisch rijden is toegenomen in vergelijking met 2020. Dit komt vermoedelijk door de aanschafsubsidie die in 2021 in het leven werd geroepen, melden de brancheorganisaties Bovag en RAI Vereniging.

Toename verkoop elektrische bedrijfswagens in 2021 | Koppejan Automotive

Aanschafsubsidie elektrische auto’s

Bent u van plan om over te stappen naar een elektrische bedrijfsauto? Dan is het wellicht een goed idee om uit te zoeken of u in aanmerking komt voor de SEBA, ofwel Subsidie Emissieloze Bedrijfsauto’s. Dankzij deze subsidie kunt u als bedrijf tot maar liefst €5.000 subsidie krijgen voor het aanschaffen van een nieuwe elektrische bedrijfswagen. De overheid wil met de SEBA CO2-uitstoot verminderen die voornamelijk veroorzaakt wordt door goederenvervoer.

Forse toename verkoop elektrische bestelauto’s

De grootste toename in verkoop is te zien bij de elektrische bestelauto’s. Brancheorganisaties Bovag en RAI Vereniging melden dat er in 2021 maar liefst 3.177 nieuwe elektrische bestelwagens op kenteken werden gezet, wat een stijging van 89,1 procent betekent in vergelijking met 2020. Volgens de brancheorganisaties is deze forse toename te danken aan eerdergenoemde subsidieregeling. Gezien het feit dat de aanschafprijs van een elektrische bestelauto in de meeste gevallen duurder is dan een bestelauto met benzine of diesel, probeert de Nederlandse Overheid bedrijven toch over te halen met het geven van de subsidie.

Elektrische bedrijfswagen aanschaffen bij Koppejan

Bij Koppejan hebben wij diverse elektrische bedrijfswagens beschikbaar, zoals een Audi e-tron of een Tesla Model X. Ons aanbod bedrijfswagens verandert regelmatig, houd dus zeker onze website in de gaten voor nieuwe modellen. Heeft u interesse in het aanschaffen van een elektrische bedrijfswagen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op om de verschillende mogelijkheden te bekijken en bespreken. U kunt bij ons tevens terecht voor het leasen van een elektrische bedrijfswagen, waarbij wij voornamelijk met financial lease werken. Heeft u interesse in het leasen van een elektrische bedrijfswagen? Bereken dan uw maandelijkse leasekosten middels onze leasecalculator. Voor verdere vragen kunt u altijd bellen via telefoonnummer 0342 – 436 222 of contact opnemen middels het contactformulier op onze website.

Klantervaringen.

Hoe waarderen onze klanten Koppejan.

26 Mar
10.
Top bedrijf

Super service top bedrijf

Olinde uit Almere
28 Feb
10.
Schitterende auto's

Schitterende auto's in een prachtig en schoon, mooi pand. Eén en al luxe, alsof je in een snoepwinkel bent.

Perry uit Rotterdam
25 Feb
9.
Heel mooi bedrijf!!

Zeer goed geholpen, eerlijk en betrouwbaar. Goed advies.

Ruud De leeuw uit Huisduinen
23 Feb
10.
Fantastisch bedrijf

Ik ben zeer tevreden hoe ik ben geholpen En geadviseerd ben en er goed op de hoogte ben gehouden over de gang van zaken Echte...

Daniel uit Kortenhoef
13 Feb
10.
Top bedrijf

Top service, afspraak nakomen en leuke showroom!

WarmteNed. uit Zeist
07 Feb
8.
Mooie zaak met net even een ander soort auto.

3de keer verzoek nu om beoordeling te geven. Echter de auto moet nog afgeleverd worden, dus het is wat voorbarig... Voor zover, een prachtig mooie...

Wieland uit Nagele

    Showroom afspraak inplannen