Koppejan Automotive is op zoek naar een autopoetser (fulltime). Bekijk hier de vacature!

31 mei

Onbelaste kilometervergoeding wordt in 2023 verhoogd

In de nieuwe Voorjaarsnota staat dat de onbelaste kilometervergoeding volgend jaar wordt verhoogd. Als de plannen niet worden gewijzigd komt de onbelaste kilometervergoeding op 21 cent per kilometer te liggen. In 2024 wilt het kabinet het zelfs verhogen naar 23 cent per kilometer.

Onbelaste kilometervergoeding verhoogd | Koppejan Automotive

Van 19 cent naar 23 cent

Sinds 2006 kunnen werknemers 19 cent per kilometers vergoed krijgen voor de kilometers die zij naar werk afleggen. Uit een berekening van de Vereniging Zakelijke Rijders bleek echter dat 19 cent per kilometer te weinig was om zelf de kosten te kunnen dekken. Om die reden heeft het kabinet besloten om de verhoging van de onbelaste kilometervergoeding naar voren te halen. In 2023 wordt het bedrag verhoogt naar 21 cent en in 2024 verder naar 23 cent. Er wordt 200 miljoen euro uitgetrokken om dit voor beide jaren financieel te gaan dekken.

Torenhoge benzinekosten

Doordat de benzinekosten zo enorm zijn gestegen, worden zowel werknemers als werkgevers onder druk gezet. Eerder dit jaar werden daarom de accijnzen op brandstof verlaagd. Vakbond CNV vindt de nieuwe maatregel van een verhoging van 2 cent te weinig. Zij willen dat er volgend jaar al een verhoging ingevoerd wordt van 23 cent. De Vereniging Zakelijke Rijders spraken zich in maart al uit over het invoeren van een hogere onbelaste kilometervergoeding en vinden dat 39 cent veel redelijker is. Of dit ook daadwerkelijk gaat veranderen naar 39 cent per kilometer is nog even afwachten.

Zuinige bedrijfswagens bij Koppejan

Bent u op zoek naar een zuinige bedrijfswagen? Koppejan heeft een breed scala aan betrouwbare en zuinige auto’s. U kunt bij ons terecht voor zowel het kopen als leasen van een bedrijfswagen. Benieuwd naar ons huidige aanbod? Wij helpen graag bij het vinden van de meest geschikte auto. Neem voor vragen gerust contact met ons op via 0342 – 436 222 of vul ons contactformulier in.

Klantervaringen.

Hoe waarderen onze klanten Koppejan.

17 Apr
9.
Snel en duidelijk opvolging

Duidelijke en snelle communicatie met Rik. Auto is nog niet afgeleverd, de rest is dus nog afwachten maar hebben er alle vertrouwen in! Belisol Goes

Belisol Goes uit GOES
29 Mar
10.
Vriendelijk en super survice

Vriendelijk en komen altijd met een goede oplossing

Jeffrey uit Delft
26 Mar
10.
Top bedrijf

Super service top bedrijf

Olinde uit Almere
28 Feb
10.
Schitterende auto's

Schitterende auto's in een prachtig en schoon, mooi pand. Eén en al luxe, alsof je in een snoepwinkel bent.

Perry uit Rotterdam
25 Feb
9.
Heel mooi bedrijf!!

Zeer goed geholpen, eerlijk en betrouwbaar. Goed advies.

Ruud De leeuw uit Huisduinen
23 Feb
10.
Fantastisch bedrijf

Ik ben zeer tevreden hoe ik ben geholpen En geadviseerd ben en er goed op de hoogte ben gehouden over de gang van zaken Echte...

Daniel uit Kortenhoef

    Showroom afspraak inplannen