17 jun

Maak kennis met de nieuwe Volkswagen ID. Buzz

Het meest iconische Volkswagen busje is terug van weggeweest, maar dan in een volledig nieuw en modern jasje. De Volkswagen ID. Buzz is volledig elektrisch en zal zowel verkrijgbaar zijn als personenbusje en als bedrijfsbusje onder naam ID. Buzz Cargo. Beide busjes zijn vanaf nu te bestellen en zullen in het najaar al geleverd worden.

Kennismaken met nieuwe Volkswagen ID Buzz | Koppejan Automotive

Specificaties van de Volkswagen ID. Buzz

De ID. Buzz is in verschillende configuraties te verkrijgen, namelijk de ID. Buzz 1st, ID. Buzz 1st Max en de ID. Buzz Cargo. De startprijzen variëren tussen de €46.200 en €74.590:

  • ID. Buzz 1st: startprijs vanaf €69.990 excl. BTW
  • ID. Buzz 1st max: startprijs vanaf €74.590 excl. BTW
  • ID. Buzz Cargo: startprijs vanaf €46.200 excl. BTW

Alle drie de modellen hebben een 77-kWh accu en 150 kW elektromotor. De actieradius varieert tussen de 410 en 424 kilometer en de topsnelheid van de bussen ligt op 145 kilometer per uur.

Veel ruimte

De ID. Buzz busjes zijn erg ruim en praktisch. Met plaats voor vijf inzittenden en tot 1.121 liter bagageruimte bieden de ID. Buzz en ID. Buzz Cargo bovengemiddelde ruimte. Zo kan ook nog de achterbank van de ID. buzz neergeklapt worden, waardoor de bagageruimte en de inhoud kan worden vergroot tot maar liefst 2.205 liter. Het laadvermogen van de ID. Buzz Cargo bedraagt 650 kilo en heeft een trekgewicht van 1.000 kilo.

Volkswagen bus aanschaffen bij Koppejan

Bij Koppejan hebben we diverse luxe bedrijfswagens van Volkswagen. Door onze uitgebreide kennis en jarenlange expertise kunnen wij u als geen ander adviseren over de een Volkswagen bedrijfsbus die bij u past! Wilt u graag vrijblijvend advies? Neem dan gerust contact met ons op!

Klantervaringen.

Hoe waarderen onze klanten Koppejan.

17 Apr
9.
Snel en duidelijk opvolging

Duidelijke en snelle communicatie met Rik. Auto is nog niet afgeleverd, de rest is dus nog afwachten maar hebben er alle vertrouwen in! Belisol Goes

Belisol Goes uit GOES
29 Mar
10.
Vriendelijk en super survice

Vriendelijk en komen altijd met een goede oplossing

Jeffrey uit Delft
26 Mar
10.
Top bedrijf

Super service top bedrijf

Olinde uit Almere
28 Feb
10.
Schitterende auto's

Schitterende auto's in een prachtig en schoon, mooi pand. Eén en al luxe, alsof je in een snoepwinkel bent.

Perry uit Rotterdam
25 Feb
9.
Heel mooi bedrijf!!

Zeer goed geholpen, eerlijk en betrouwbaar. Goed advies.

Ruud De leeuw uit Huisduinen
23 Feb
10.
Fantastisch bedrijf

Ik ben zeer tevreden hoe ik ben geholpen En geadviseerd ben en er goed op de hoogte ben gehouden over de gang van zaken Echte...

Daniel uit Kortenhoef

    Showroom afspraak inplannen