21 feb
Geplaatst door: Rik Strootman

Maak kennis met de nieuwe Renault Trafic

Renault versterkt vanaf dit jaar hun aanbod met een nieuwe Trafic. De nieuwe bedrijfsbus wordt gekenmerkt door het vernieuwde interieur en is volledig afgestemd op de behoeften van professionals. Sinds de lancering van de allereerste Trafic in 1980, is deze klassieker uitgegroeid tot een gerenommeerde bestelwagen die wereldwijd inmiddels ruim 2 miljoen keer verkocht is.

Maak kennis met de nieuwe Renault Trafic | Koppejan Automotive

Diverse nieuwe specificaties

De nieuwe Trafic is een stuk functioneler geworden dan zijn voorgangers. Zo is de nieuwe bestelwagen onder meer voorzien van maar liefst tien nieuwe rijhulpsystemen, zoals bijvoorbeeld adaptieve cruise control, een snelheidsbegrenzer met automatische remfunctie en dodehoekwaarschuwing. Maar ook verkeersbordenherkenning, parkeerhulpsystemen rondom en rijstrookwaarschuwing, behoren vanaf nu tot de specificaties. Dit maakt de Renault Trafic niet alleen functioneler, maar tevens een stuk veiliger!

Vernieuwd interieur

Ook het uiterlijk van de wagen is in een nieuw jasje gestoken. De Renault Trafic 2022 heeft een vernieuwde bumper, andere wielen, led-koplampen en elektrische buitenspiegels gekregen. Het interieur heeft echter de grootste facelift gekregen! De nieuwe Trafic heeft namelijk een volledig nieuw dashboard dat geaccentueerd wordt door een horizontale strook welke tot aan de deurpanelen doorloopt. Hiermee wil Renault het gevoel van ruimte aan de binnenkant vergroten. Dat is goed gelukt als u het ons vraagt!

Nieuwe Trafic in 275 verschillende versies verkrijgbaar

De nieuwe generatie Renault Trafic is verkrijgbaar in maar liefst 275 verschillende versies. U heeft de keuze uit een tweetal lengtevarianten, een tweetal hoogte varianten en een enkele of dubbele cabine. Daarnaast beschikt de nieuwe bedrijfsbus over een laadlengte van 4,15m, wat de langste laadlengte is binnen deze klasse! Bent u niet tevreden over de huidige indeling? Geen probleem! De nieuwe Trafic is moduleerbaar en volledig naar wens te personaliseren.

Nieuwe Renault Trafic kopen

Tot op heden hebben wij nog geen nieuwe Renault Trafic in ons aanbod. Echter veranderd ons aanbod erg snel, dus wellicht komt hier binnenkort verandering in! Houd zeker onze collectiepagina in de gaten om ons meest actuele aanbod te bekijken. Bent u op zoek naar een Renault Trafic uit een ander bouwjaar? Bekijk dan ons aanbod! Voor vragen over ons aanbod of services kunt u vrijblijvend contact met ons op te nemen.

Klantervaringen.

Hoe waarderen onze klanten Koppejan.

17 Apr
9.
Snel en duidelijk opvolging

Duidelijke en snelle communicatie met Rik. Auto is nog niet afgeleverd, de rest is dus nog afwachten maar hebben er alle vertrouwen in! Belisol Goes

Belisol Goes uit GOES
29 Mar
10.
Vriendelijk en super survice

Vriendelijk en komen altijd met een goede oplossing

Jeffrey uit Delft
26 Mar
10.
Top bedrijf

Super service top bedrijf

Olinde uit Almere
28 Feb
10.
Schitterende auto's

Schitterende auto's in een prachtig en schoon, mooi pand. Eén en al luxe, alsof je in een snoepwinkel bent.

Perry uit Rotterdam
25 Feb
9.
Heel mooi bedrijf!!

Zeer goed geholpen, eerlijk en betrouwbaar. Goed advies.

Ruud De leeuw uit Huisduinen
23 Feb
10.
Fantastisch bedrijf

Ik ben zeer tevreden hoe ik ben geholpen En geadviseerd ben en er goed op de hoogte ben gehouden over de gang van zaken Echte...

Daniel uit Kortenhoef

    Showroom afspraak inplannen