09 nov
Geplaatst door: Sander Koppejan

Maak kennis met de nieuwe Ford Tourneo Connect

Ford heeft de tweede generatie van de Tourneo Connect geïntroduceerd, welke begin van 2022 op de Europese markt komt. De Ford Tourneo Connect is de personenwagen-versie van de Ford Transit Connect bedrijfswagen en is gebaseerd op de Volkswagen Caddy. Toch heeft Ford er een eigen draai aan gegeven, met name de voorkant van de nieuwe Tourneo Connect heeft een eigen ontwerp.

Echter komt de personenvariant van de Tourneo Connect, net zoals de personenversie van de Caddy, niet naar Nederland. De nieuwe bestelvariant van de Ford Tourneo Connect, De Transit Connect, komt daarentegen waarschijnlijk wel beschikbaar op de Nederlandse markt.

Maak kennis met de nieuwe Ford Tourneo | Koppejan

Diverse uitvoeringen Ford Tourneo Connect

De Tourneo Connect is te verkrijgen in twee diverse lengtematen. Ook levert Ford de Tourneo Connect straks in vier verschillende uitvoeringen: Active, Sport, Titanium en Trend. De Active is de meest outdoor-achtige van de vier en is de meest avontuurlijk uitgedoste variant. De Sport variant beschikt over een 10-inch infotainmentscherm, net zoals de Active en de Titanium ook hebben. De Trend heeft een 8,25 inch scherm, maar tegen een bijbetaling kun je hier ook een grotere variant voor krijgen.

Functionaliteiten van de Tourneo Connect

Wat betreft veiligheid heeft Ford met de Tourneo Connect uitgepakt. De nieuwe Ford Tourneo Connect beschikt over totaal 19 rijhulpsystemen. De cruise control, helling assistent, rijstrook assistent en natuurlijk parkeersensoren zijn in ieder geval standaard. Wie gebruik wilt maken van meer systemen kan bijvoorbeeld kiezen voor een dode hoekwaarschuwing, verkeersbordherkenning of adaptieve cruise control.

Bedrijfswagens bij Koppejan

Bij Koppejan vindt u een ruim aanbod aan luxe bedrijfswagens. Ons assortiment wordt regelmatig aangevuld met nieuwe modellen, waardoor we kunnen zorgen voor een snelle levering. U bent natuurlijk van harte welkom in onze showroom om het aanbod te bekijken. Wilt u een afspraak maken of heeft u vragen? Neem geheel vrijblijvend contact op via ons online contactformulier of bel naar 0342 – 436 222.

Klantervaringen.

Hoe waarderen onze klanten Koppejan.

17 Apr
9.
Snel en duidelijk opvolging

Duidelijke en snelle communicatie met Rik. Auto is nog niet afgeleverd, de rest is dus nog afwachten maar hebben er alle vertrouwen in! Belisol Goes

Belisol Goes uit GOES
29 Mar
10.
Vriendelijk en super survice

Vriendelijk en komen altijd met een goede oplossing

Jeffrey uit Delft
26 Mar
10.
Top bedrijf

Super service top bedrijf

Olinde uit Almere
28 Feb
10.
Schitterende auto's

Schitterende auto's in een prachtig en schoon, mooi pand. Eén en al luxe, alsof je in een snoepwinkel bent.

Perry uit Rotterdam
25 Feb
9.
Heel mooi bedrijf!!

Zeer goed geholpen, eerlijk en betrouwbaar. Goed advies.

Ruud De leeuw uit Huisduinen
23 Feb
10.
Fantastisch bedrijf

Ik ben zeer tevreden hoe ik ben geholpen En geadviseerd ben en er goed op de hoogte ben gehouden over de gang van zaken Echte...

Daniel uit Kortenhoef

    Showroom afspraak inplannen