14 jul

Audi wijst opnieuw de weg met nieuwe lichttechnologie

Audi is al jarenlang een pionier als het aankomt op de lichttechnologie voor auto’s. Met de nieuwe Audi A8 wijst het gerenommeerde automerk deze keer opnieuw de weg op het gebied van nieuwe lichttechnologieën. De Audi A8 leidt tot een hoger niveau van veiligheid dankzij de digitalisering van Matrix LED-verlichting en OLED-achterlichten.

Audi wijst de weg met nieuwe lichttechnologie | Koppejan Automotive

Extra veiligheid op de weg

Rijden was nog nooit zo veilig als met de nieuwe Audi A8. Zo is de wagen voorzien van rijbaanverlichting met oriëntatiefunctie. Deze oriëntatiefunctie geeft met pijlen de plaats van de auto binnen wegmarkeringen aan, waardoor het een stuk makkelijker is om een perfecte positie binnen de rijbaan aan te houden. Daarnaast zijn de nieuwe Digital Matrix LED-koplampen in staat om voetgangers in het donker te signaleren. Het systeem herkent de voetganger, waarna deze extra uitgelicht wordt.

Gedigitaliseerde achterlichtunits

Audi introduceerde reeds in 2016 hun OLED-achterlichtunits, waarna het automerk de lichten in 2020 digitaliseerde. Nu gaat Audi nog een stap verder. De nieuwe OLED-achterlichten zijn beschikbaar met nabijheidssensor die andere voertuigen herkent en waarschuwt indien ze te dichtbij komen. Op dat moment lichten alle segmenten van de achterlichten op, waardoor een mogelijke aanrijding voorkomen wordt.

Exclusieve Audi occasion kopen bij Koppejan Automotive?

Op het gebied van veiligheid, comfort en personalisatie is Audi erg ver. Bent u op zoek naar een exclusieve Audi occasion die over deze kwaliteiten bezit? Bekijk dan ons aanbod exclusieve Audi occasions. Maak gerust een showroom afspraak om al onze wagens te bekijken. Daarnaast nemen onze adviseurs uitgebreid de tijd om u te helpen bij de zoektocht naar een auto die bij u past. Bel ons via 0342 – 436 222 of vul het contactformulier in op onze website.

Klantervaringen.

Hoe waarderen onze klanten Koppejan.

12 Aug
10.
Snel en accuraat geholpen

Tijdens hun vakantie gereageerd op een voertuig. Na hun vakantie direct contact gezocht en snel gehandeld. Zijn zeer zeker niet opdringerig maar gevoelsmatig heel eerlijk...

Pieter uit Bakel
22 Jul
10.
Super!!

Erg mooi bedrijf, fantastisch geholpen! Eerlijk en betrouwbaar!

Bjorn uit Zwolle
19 Jul
10.
Was geweldig

Was zeer prettig

Anita Bouma uit Sneek
18 Jun
10.
Goede service en mooie zaak

Goed geholpen en geadviseerd bij de aankoop van een audi a6.

Jeroen uit Schoonhoven
01 Jun
10.
Vakbekwame mensen

Geweldig mooie auto’s en vriendelijke verkopers die verstand van zaken hebben.

Harold Lagerweij uit Renswoude
15 May
10.
Top bedrijf

Goed geholpen en hebben erg mooie auto’s

Dennis uit Rotterdam

    Showroom afspraak inplannen