Vanaf heden zijn wij op zaterdag gesloten!

De nieuwe openingstijden zijn maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00

14 jul

Audi wijst opnieuw de weg met nieuwe lichttechnologie

Audi is al jarenlang een pionier als het aankomt op de lichttechnologie voor auto’s. Met de nieuwe Audi A8 wijst het gerenommeerde automerk deze keer opnieuw de weg op het gebied van nieuwe lichttechnologieën. De Audi A8 leidt tot een hoger niveau van veiligheid dankzij de digitalisering van Matrix LED-verlichting en OLED-achterlichten.

Audi wijst de weg met nieuwe lichttechnologie | Koppejan Automotive

Extra veiligheid op de weg

Rijden was nog nooit zo veilig als met de nieuwe Audi A8. Zo is de wagen voorzien van rijbaanverlichting met oriëntatiefunctie. Deze oriëntatiefunctie geeft met pijlen de plaats van de auto binnen wegmarkeringen aan, waardoor het een stuk makkelijker is om een perfecte positie binnen de rijbaan aan te houden. Daarnaast zijn de nieuwe Digital Matrix LED-koplampen in staat om voetgangers in het donker te signaleren. Het systeem herkent de voetganger, waarna deze extra uitgelicht wordt.

Gedigitaliseerde achterlichtunits

Audi introduceerde reeds in 2016 hun OLED-achterlichtunits, waarna het automerk de lichten in 2020 digitaliseerde. Nu gaat Audi nog een stap verder. De nieuwe OLED-achterlichten zijn beschikbaar met nabijheidssensor die andere voertuigen herkent en waarschuwt indien ze te dichtbij komen. Op dat moment lichten alle segmenten van de achterlichten op, waardoor een mogelijke aanrijding voorkomen wordt.

Exclusieve Audi occasion kopen bij Koppejan Automotive?

Op het gebied van veiligheid, comfort en personalisatie is Audi erg ver. Bent u op zoek naar een exclusieve Audi occasion die over deze kwaliteiten bezit? Bekijk dan ons aanbod exclusieve Audi occasions. Maak gerust een showroom afspraak om al onze wagens te bekijken. Daarnaast nemen onze adviseurs uitgebreid de tijd om u te helpen bij de zoektocht naar een auto die bij u past. Bel ons via 0342 – 436 222 of vul het contactformulier in op onze website.

Klantervaringen.

Hoe waarderen onze klanten Koppejan.

16 Mar
10.
Super snelle service

Een hele mooie bus gekocht en alles werd voor mij geregeld. Top:)

Ashley uit Termunten
09 Mar
10.
Heel erg prettig .

De aankoop begeleiding en verder verloop met mijn Audi RS 4 was heel fijn. De beloftes en afspraken zijn nagekomen. De Audi RS 4 is...

Willem uit Scheveningen
07 Mar
9.
Zeer goede ervaring

netjes geholpen door Benno en Rik, ook erg mooie zaak. Kortom top. Echte aanrader.

Frank uit PIJNACKER
28 Jan
10.
Zeer nette zaak

Zeer nette zaak met mooie auto's en vriendelijke mensen die weten waar ze het over hebben

Sjors uit Pijnacker
18 Jan
10.
Goed, netjes, open en eerlijk.

Netjes geholpen met inruilen huidige voertuig. En aanpassingen van de nieuwe.

Edwin uit Nistelrode
10 Jan
10.
Voelde gelijk vertrouwd aardige mensen

Snelle afhandeling no nonsens direct eerlijk Fijne service

Carlos uit Nijmegen

    Showroom afspraak inplannen