Koppejan Automotive is op zoek naar een autodetailer (fulltime). Bekijk hier de vacature!

14 jul

Audi wijst opnieuw de weg met nieuwe lichttechnologie

Audi is al jarenlang een pionier als het aankomt op de lichttechnologie voor auto’s. Met de nieuwe Audi A8 wijst het gerenommeerde automerk deze keer opnieuw de weg op het gebied van nieuwe lichttechnologieën. De Audi A8 leidt tot een hoger niveau van veiligheid dankzij de digitalisering van Matrix LED-verlichting en OLED-achterlichten.

Audi wijst de weg met nieuwe lichttechnologie | Koppejan Automotive

Extra veiligheid op de weg

Rijden was nog nooit zo veilig als met de nieuwe Audi A8. Zo is de wagen voorzien van rijbaanverlichting met oriëntatiefunctie. Deze oriëntatiefunctie geeft met pijlen de plaats van de auto binnen wegmarkeringen aan, waardoor het een stuk makkelijker is om een perfecte positie binnen de rijbaan aan te houden. Daarnaast zijn de nieuwe Digital Matrix LED-koplampen in staat om voetgangers in het donker te signaleren. Het systeem herkent de voetganger, waarna deze extra uitgelicht wordt.

Gedigitaliseerde achterlichtunits

Audi introduceerde reeds in 2016 hun OLED-achterlichtunits, waarna het automerk de lichten in 2020 digitaliseerde. Nu gaat Audi nog een stap verder. De nieuwe OLED-achterlichten zijn beschikbaar met nabijheidssensor die andere voertuigen herkent en waarschuwt indien ze te dichtbij komen. Op dat moment lichten alle segmenten van de achterlichten op, waardoor een mogelijke aanrijding voorkomen wordt.

Exclusieve Audi occasion kopen bij Koppejan Automotive?

Op het gebied van veiligheid, comfort en personalisatie is Audi erg ver. Bent u op zoek naar een exclusieve Audi occasion die over deze kwaliteiten bezit? Bekijk dan ons aanbod exclusieve Audi occasions. Maak gerust een showroom afspraak om al onze wagens te bekijken. Daarnaast nemen onze adviseurs uitgebreid de tijd om u te helpen bij de zoektocht naar een auto die bij u past. Bel ons via 0342 – 436 222 of vul het contactformulier in op onze website.

Klantervaringen.

Hoe waarderen onze klanten Koppejan.

22 May
10.
Heel tervreden!

Tijdens het voortraject al een heel fijn contact met Rik, na mijn bezoek in de showroom een super nette indruk gekregen van het bedrijf en...

Peter uit Diemen
15 May
10.
Top bedrijf

Super evaring.

Mark uit Lelystad
28 Apr
10.
.

.

Gijs uit Heerhugowaard
17 Apr
9.
Snel en duidelijk opvolging

Duidelijke en snelle communicatie met Rik. Auto is nog niet afgeleverd, de rest is dus nog afwachten maar hebben er alle vertrouwen in! Belisol Goes

Belisol Goes uit GOES
29 Mar
10.
Vriendelijk en super survice

Vriendelijk en komen altijd met een goede oplossing

Jeffrey uit Delft
26 Mar
10.
Top bedrijf

Super service top bedrijf

Olinde uit Almere

    Showroom afspraak inplannen