14 jul

Audi wijst opnieuw de weg met nieuwe lichttechnologie

Audi is al jarenlang een pionier als het aankomt op de lichttechnologie voor auto’s. Met de nieuwe Audi A8 wijst het gerenommeerde automerk deze keer opnieuw de weg op het gebied van nieuwe lichttechnologieën. De Audi A8 leidt tot een hoger niveau van veiligheid dankzij de digitalisering van Matrix LED-verlichting en OLED-achterlichten.

Audi wijst de weg met nieuwe lichttechnologie | Koppejan Automotive

Extra veiligheid op de weg

Rijden was nog nooit zo veilig als met de nieuwe Audi A8. Zo is de wagen voorzien van rijbaanverlichting met oriëntatiefunctie. Deze oriëntatiefunctie geeft met pijlen de plaats van de auto binnen wegmarkeringen aan, waardoor het een stuk makkelijker is om een perfecte positie binnen de rijbaan aan te houden. Daarnaast zijn de nieuwe Digital Matrix LED-koplampen in staat om voetgangers in het donker te signaleren. Het systeem herkent de voetganger, waarna deze extra uitgelicht wordt.

Gedigitaliseerde achterlichtunits

Audi introduceerde reeds in 2016 hun OLED-achterlichtunits, waarna het automerk de lichten in 2020 digitaliseerde. Nu gaat Audi nog een stap verder. De nieuwe OLED-achterlichten zijn beschikbaar met nabijheidssensor die andere voertuigen herkent en waarschuwt indien ze te dichtbij komen. Op dat moment lichten alle segmenten van de achterlichten op, waardoor een mogelijke aanrijding voorkomen wordt.

Exclusieve Audi occasion kopen bij Koppejan Automotive?

Op het gebied van veiligheid, comfort en personalisatie is Audi erg ver. Bent u op zoek naar een exclusieve Audi occasion die over deze kwaliteiten bezit? Bekijk dan ons aanbod exclusieve Audi occasions. Maak gerust een showroom afspraak om al onze wagens te bekijken. Daarnaast nemen onze adviseurs uitgebreid de tijd om u te helpen bij de zoektocht naar een auto die bij u past. Bel ons via 0342 – 436 222 of vul het contactformulier in op onze website.

Klantervaringen.

Hoe waarderen onze klanten Koppejan.

27 Nov
10.
Uitstekend geholpen bij aankoop van schitterende auto.

Uitstekend geholpen bij aankoop van schitterende auto.

Hugo uit Utrecht
24 Nov
10.
Professionel service

Absolutely top of the range about quality, service etc..! Very good experience of mine!!

Samu Laszlo uit Haarlem
10 Nov
10.
Top bussen top bedrijf

Super mooie auto’s staan vol opties perfect uit gevoerd hier kom ik zeker terug!!

Renaldo uit Amersfoort
06 Nov
10.
Goed, snel en direct geholpen

Erg fijn bedrijf om zaken mee te doen! Duidelijke afspraken, snelle en goede service.

De Kurenpolder Recreatie uit Hank
05 Nov
10.
Super ontvangst en hulp bij koppejan

Hebben prachtige autos en busjes staan er word goed de tijd genomen om je alles duidelijk uit te leggen ,echt een aanrader

Menno uit Hem
23 Oct
9.
Wat een ervaring

Geachte. Wat een fijne ervaring van moment a tot z eerlijke verkoper weet waar ze het over hebben. Dikke sprinter gekocht maar m’n vrouw vind...

Benjamin uit Emmeloord

    Showroom afspraak inplannen