Vanaf heden zijn wij op zaterdag gesloten!

De nieuwe openingstijden zijn maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00

14 jul

Audi wijst opnieuw de weg met nieuwe lichttechnologie

Audi is al jarenlang een pionier als het aankomt op de lichttechnologie voor auto’s. Met de nieuwe Audi A8 wijst het gerenommeerde automerk deze keer opnieuw de weg op het gebied van nieuwe lichttechnologieën. De Audi A8 leidt tot een hoger niveau van veiligheid dankzij de digitalisering van Matrix LED-verlichting en OLED-achterlichten.

Audi wijst de weg met nieuwe lichttechnologie | Koppejan Automotive

Extra veiligheid op de weg

Rijden was nog nooit zo veilig als met de nieuwe Audi A8. Zo is de wagen voorzien van rijbaanverlichting met oriëntatiefunctie. Deze oriëntatiefunctie geeft met pijlen de plaats van de auto binnen wegmarkeringen aan, waardoor het een stuk makkelijker is om een perfecte positie binnen de rijbaan aan te houden. Daarnaast zijn de nieuwe Digital Matrix LED-koplampen in staat om voetgangers in het donker te signaleren. Het systeem herkent de voetganger, waarna deze extra uitgelicht wordt.

Gedigitaliseerde achterlichtunits

Audi introduceerde reeds in 2016 hun OLED-achterlichtunits, waarna het automerk de lichten in 2020 digitaliseerde. Nu gaat Audi nog een stap verder. De nieuwe OLED-achterlichten zijn beschikbaar met nabijheidssensor die andere voertuigen herkent en waarschuwt indien ze te dichtbij komen. Op dat moment lichten alle segmenten van de achterlichten op, waardoor een mogelijke aanrijding voorkomen wordt.

Exclusieve Audi occasion kopen bij Koppejan Automotive?

Op het gebied van veiligheid, comfort en personalisatie is Audi erg ver. Bent u op zoek naar een exclusieve Audi occasion die over deze kwaliteiten bezit? Bekijk dan ons aanbod exclusieve Audi occasions. Maak gerust een showroom afspraak om al onze wagens te bekijken. Daarnaast nemen onze adviseurs uitgebreid de tijd om u te helpen bij de zoektocht naar een auto die bij u past. Bel ons via 0342 – 436 222 of vul het contactformulier in op onze website.

Klantervaringen.

Hoe waarderen onze klanten Koppejan.

28 Nov
9.
Super bedrijf

Vriendelijk en alles snel geregeld

Bas uit Rotterdam
22 Nov
10.
Geweldige service !

Dit is onze 2de auto/bus die we hier hebben gekocht. Niet alleen prachtige auto’s worden hier verkocht, maar de service is ook echt super! Je...

Sanne uit Groningen
25 Oct
10.
Goed voor elkaar

Goed ontvangst mooie nette zaak! En ik heb een prachtige bedrijfs wagen gekocht.

Johan uit Sgravenpolder
14 Oct
10.
Super vriendelijk en klant gericht

Wij hebben bij Tim een crafter gekocht, super mooi bus, we waren er snel uit, het leveren van de bus was ook mooi op tijd...

Mike uit Onderdijk
05 Oct
10.
Keurig bedrijf met transparante aanpak

No nonsense, mooie auto’s en prima afhandeling in de garantieperiode. Goede communicatie bij aankoop en aftersale!

Roel uit Valkenburg aan de Geul
03 Oct
10.
Zeer goede begeleiding en service

Heel fijne persoonlijke benadering en begeleiding bij de aankoop. Eerlijke inruilprijs met correcte voorstelling van zaken.

Jan Trip uit Emmen

    Showroom afspraak inplannen