Koppejan Automotive is op zoek naar een autodetailer (fulltime). Bekijk hier de vacature!

21 apr

Audi Q7 voor de tweede keer vernieuwd

De Audi Q7 bestaat al sinds 2015 en zal binnenkort opnieuw een facelift ondergaan. Het model is al eerder in 2020 vernieuwd en wordt na 3 jaar voor de tweede keer opgefrist. In dit nieuwsbericht leest u meer over de vernieuwingen van de Audi Q7.

Audi Q7 voor de tweede keer vernieuwd | Koppejan Automotive

Eerste vernieuwing Audi Q7

De eerste facelift van de Audi Q7 in 2020 was erg opvallend. Zowel de voorkant als achterkant van de Audi Q7 ondergingen toen heftige veranderingen. Het model kreeg nieuwe koplampen en bumpers, een nieuwe grille, en zelfs een compleet nieuwe achterkant en interieur.

Meest recente vernieuwing Audi Q7

De meest recente facelift van de Audi Q7 is minder opmerkelijk dan de voorgaande. Het model ondergaat voornamelijk visuele veranderingen aan de voorkant. Zo krijgt de Audi Q7 een nieuwe voorbumper en nieuwe koplampen. De koplampen sluiten strakker aan op de bovenste hoeken van de grille, welke een ander patroon krijgen. De veranderingen aan de achterkant van de Audi Q7 zijn een stuk subtieler bij de laatste vernieuwing. Zo worden de bumpers opgefrist en krijgen de achterlichten een nieuwe indeling. Ook wordt er nieuwe infotainment verwacht en worden de aandrijflijnen mogelijk vernieuwd.

Elektrificatie Audi

Audi verschuift in de toekomst zijn aandacht vrijwel volledig naar elektrificatie. In 2033 stopt het merk met de verbrandingsmotor in Europa. Vanaf 2026 zal Audi dan ook alleen elektrisch aangedreven modellen introduceren. Dit betekent dat er na de huidige generatie Audi Q7 geen vernieuwde versies met verbrandingsmotoren meer geïntroduceerd zullen worden.

Audi bedrijfswagen kopen bij Koppejan Automotive

Heeft u interesse in het aanschaffen van een Audi bedrijfswagen? Wij van Koppejan Automotive zijn gespecialiseerd in luxe bedrijfswagens en bieden een ruim assortiment aan van zowel nieuwe als gebruikte occasions. Bovendien kunt u bij ons ook een bedrijfswagen of auto leasen middels financial lease. U bent van harte welkom in onze showroom in Nijkerk om een kijkje te nemen naar ons aanbod luxe Audi’s. Heeft u vragen over een van de wagens? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Vul het contactformulier in op onze website, bel +31(0) 342 436 222 of mail naar info@koppejanautomotive.nl. Wij helpen u graag verder!

Klantervaringen.

Hoe waarderen onze klanten Koppejan.

25 Jun
8.
mooi bedrijf en snelle reacties

er staat een mooie voorraad en het contact ging snel heen en weer

Johan uit Capelle aan den IJssel
21 Jun
10.
Super service

Mooie auto gekocht super service denken met je mee en vriendelijk ontvangen kortom top bedrijf

Jeffrey uit Zaltbommel
21 Jun
10.
Uitstekende service, vriendelijk personeel nemen echt de tijd voor je !

Op en top bedrijf alles tot in de puntjes geregeld !

Hans uit Zwammerdam
19 Jun
10.
Uitstekend geholpen

Fijn gesprek gehad met Rik en uiteindelijk dit kunnen beklinken met de aanschaf van een prachtige Mercedes Sprinter 319!

Joost uit De Rijp
08 Jun
10.
Uitstekende service.

Uitstekende service en vriendelijk personeel. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden.

Martijn uit Biggekerke
22 May
10.
Heel tervreden!

Tijdens het voortraject al een heel fijn contact met Rik, na mijn bezoek in de showroom een super nette indruk gekregen van het bedrijf en...

Peter uit Diemen

    Showroom afspraak inplannen