21 apr

Audi Q7 voor de tweede keer vernieuwd

De Audi Q7 bestaat al sinds 2015 en zal binnenkort opnieuw een facelift ondergaan. Het model is al eerder in 2020 vernieuwd en wordt na 3 jaar voor de tweede keer opgefrist. In dit nieuwsbericht leest u meer over de vernieuwingen van de Audi Q7.

Audi Q7 voor de tweede keer vernieuwd | Koppejan Automotive

Eerste vernieuwing Audi Q7

De eerste facelift van de Audi Q7 in 2020 was erg opvallend. Zowel de voorkant als achterkant van de Audi Q7 ondergingen toen heftige veranderingen. Het model kreeg nieuwe koplampen en bumpers, een nieuwe grille, en zelfs een compleet nieuwe achterkant en interieur.

Meest recente vernieuwing Audi Q7

De meest recente facelift van de Audi Q7 is minder opmerkelijk dan de voorgaande. Het model ondergaat voornamelijk visuele veranderingen aan de voorkant. Zo krijgt de Audi Q7 een nieuwe voorbumper en nieuwe koplampen. De koplampen sluiten strakker aan op de bovenste hoeken van de grille, welke een ander patroon krijgen. De veranderingen aan de achterkant van de Audi Q7 zijn een stuk subtieler bij de laatste vernieuwing. Zo worden de bumpers opgefrist en krijgen de achterlichten een nieuwe indeling. Ook wordt er nieuwe infotainment verwacht en worden de aandrijflijnen mogelijk vernieuwd.

Elektrificatie Audi

Audi verschuift in de toekomst zijn aandacht vrijwel volledig naar elektrificatie. In 2033 stopt het merk met de verbrandingsmotor in Europa. Vanaf 2026 zal Audi dan ook alleen elektrisch aangedreven modellen introduceren. Dit betekent dat er na de huidige generatie Audi Q7 geen vernieuwde versies met verbrandingsmotoren meer geïntroduceerd zullen worden.

Audi bedrijfswagen kopen bij Koppejan Automotive

Heeft u interesse in het aanschaffen van een Audi bedrijfswagen? Wij van Koppejan Automotive zijn gespecialiseerd in luxe bedrijfswagens en bieden een ruim assortiment aan van zowel nieuwe als gebruikte occasions. Bovendien kunt u bij ons ook een bedrijfswagen of auto leasen middels financial lease. U bent van harte welkom in onze showroom in Nijkerk om een kijkje te nemen naar ons aanbod luxe Audi’s. Heeft u vragen over een van de wagens? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Vul het contactformulier in op onze website, bel +31(0) 342 436 222 of mail naar info@koppejanautomotive.nl. Wij helpen u graag verder!

Klantervaringen.

Hoe waarderen onze klanten Koppejan.

28 Feb
10.
Schitterende auto's

Schitterende auto's in een prachtig en schoon, mooi pand. Eén en al luxe, alsof je in een snoepwinkel bent.

Perry uit Rotterdam
25 Feb
9.
Heel mooi bedrijf!!

Zeer goed geholpen, eerlijk en betrouwbaar. Goed advies.

Ruud De leeuw uit Huisduinen
23 Feb
10.
Fantastisch bedrijf

Ik ben zeer tevreden hoe ik ben geholpen En geadviseerd ben en er goed op de hoogte ben gehouden over de gang van zaken Echte...

Daniel uit Kortenhoef
13 Feb
10.
Top bedrijf

Top service, afspraak nakomen en leuke showroom!

WarmteNed. uit Zeist
07 Feb
8.
Mooie zaak met net even een ander soort auto.

3de keer verzoek nu om beoordeling te geven. Echter de auto moet nog afgeleverd worden, dus het is wat voorbarig... Voor zover, een prachtig mooie...

Wieland uit Nagele
06 Feb
10.
Goede service

Goede Service

Sinke uit Kruiningen

    Showroom afspraak inplannen