21 apr

Audi Q7 voor de tweede keer vernieuwd

De Audi Q7 bestaat al sinds 2015 en zal binnenkort opnieuw een facelift ondergaan. Het model is al eerder in 2020 vernieuwd en wordt na 3 jaar voor de tweede keer opgefrist. In dit nieuwsbericht leest u meer over de vernieuwingen van de Audi Q7.

Audi Q7 voor de tweede keer vernieuwd | Koppejan Automotive

Eerste vernieuwing Audi Q7

De eerste facelift van de Audi Q7 in 2020 was erg opvallend. Zowel de voorkant als achterkant van de Audi Q7 ondergingen toen heftige veranderingen. Het model kreeg nieuwe koplampen en bumpers, een nieuwe grille, en zelfs een compleet nieuwe achterkant en interieur.

Meest recente vernieuwing Audi Q7

De meest recente facelift van de Audi Q7 is minder opmerkelijk dan de voorgaande. Het model ondergaat voornamelijk visuele veranderingen aan de voorkant. Zo krijgt de Audi Q7 een nieuwe voorbumper en nieuwe koplampen. De koplampen sluiten strakker aan op de bovenste hoeken van de grille, welke een ander patroon krijgen. De veranderingen aan de achterkant van de Audi Q7 zijn een stuk subtieler bij de laatste vernieuwing. Zo worden de bumpers opgefrist en krijgen de achterlichten een nieuwe indeling. Ook wordt er nieuwe infotainment verwacht en worden de aandrijflijnen mogelijk vernieuwd.

Elektrificatie Audi

Audi verschuift in de toekomst zijn aandacht vrijwel volledig naar elektrificatie. In 2033 stopt het merk met de verbrandingsmotor in Europa. Vanaf 2026 zal Audi dan ook alleen elektrisch aangedreven modellen introduceren. Dit betekent dat er na de huidige generatie Audi Q7 geen vernieuwde versies met verbrandingsmotoren meer geïntroduceerd zullen worden.

Audi bedrijfswagen kopen bij Koppejan Automotive

Heeft u interesse in het aanschaffen van een Audi bedrijfswagen? Wij van Koppejan Automotive zijn gespecialiseerd in luxe bedrijfswagens en bieden een ruim assortiment aan van zowel nieuwe als gebruikte occasions. Bovendien kunt u bij ons ook een bedrijfswagen of auto leasen middels financial lease. U bent van harte welkom in onze showroom in Nijkerk om een kijkje te nemen naar ons aanbod luxe Audi’s. Heeft u vragen over een van de wagens? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Vul het contactformulier in op onze website, bel +31(0) 342 436 222 of mail naar info@koppejanautomotive.nl. Wij helpen u graag verder!

Klantervaringen.

Hoe waarderen onze klanten Koppejan.

25 Sep
10.
Geweldig Goed!

Vrijdag proefrit gemaakt, Deal gemaakt, Financiering aangevraagd, en op maandag akkoord! Deze week hopelijk rijklaar en de nieuwe auto ophalen!

ashwan harkhoe uit Rotterdam
13 Sep
10.
Super geholpen !!!!!!!!

In één woord super gasten goed geholpen.

X uit Vinkeveen
11 Sep
10.
Super net bedrijf/fijne mensen

2de keer dat ik daar een bedrijfswagen koop! Ze hebben altijd een mooie collectie wagens staan en word er netjes, rustig en vriendelijk behandeld.

Joris uit Nederweert
06 Sep
10.
Super service! Eerlijk en open en een prachtige plek en pand.

Wij zijn erg fijn geholpen door Rik en Sander. Ik had een heleboel vragen en daar heeft Rik uitgebreid de tijd voor genomen. Samen met...

Paula en Sven uit Oeffelt
30 Aug
10.
Prachtige nieuwe stoere bus!

Super locatie,vriendelijk en snelschakend personeel en vooral gespecialiseerd in hun branche. Wij kunnen niet wachten om onze nieuwe aanwinst op te halen. Thanks!!

Pamela (SSK BV) uit Spijkenisse
30 Aug
10.
Super bedrijf

Ik heb een nieuwe bus gekocht bij koppejan en wil ze daar graag voor bedanken. Ze zijn erg klantvriendelijk en helpen je goed met het...

Tim uit Lochem

    Showroom afspraak inplannen