01 aug

Audi A3 – sportieve RS3 nu ook vernieuwd

De Audi A3 werkt momenteel aan een facelift. Recent is de Audi RS3, de meest sportieve versie van de Audi A3, in een nieuw jasje gestoken. In dit nieuwsbericht leest u meer over de veranderingen van de Audi RS3.

Audi A3 sportieve RS3 vernieuwd | Koppejan Automotive

Vernieuwing van Audi RS3

Audi is al een tijd jaar bezig met de facelift van het A3 model en de vernieuwing hiervan is inmiddels bijna voorbij. Nu de RS3, de topversie van de Audi A3, vernieuwd is, duurt het namelijk niet lang meer voordat de facelift van de basis-A3 onthuld wordt. Zo hebben de koplampen en achterlichten van de Audi A3 een nieuw ontwerp gekregen, terwijl ook het bumperwerk is aangepast.

De RS3 krijgt (net zoals de S3) een nieuwe lichtsignatuur, anders dan bij de andere A3 versies. Bij de RS3 en S3 zitten er meer losse elementen in de achterlichten, vooral op de achterklep. Wat betreft de voorkant verdwijnt de sleuf tussen de grille en de motorkap. De grille loopt ook iets minder ver door onderaan de bumper.

Hoogstwaarschijnlijk komt de Audi RS3 weer met de 2.5 TFSI-vijfcilinder, wellicht met een kleine krachtinjectie. De RS3 en RS3 Performance hebben een vermogen van respectievelijk 400pk en 407pk. Het automodel heeft in beide gevallen een maximumkoppel van 500 Nm. Bovendien wordt de Audi RS3 naar verwachting volgend jaar ook als Limousine uitgebracht.

Audi bedrijfsauto kopen of leasen bij Koppejan Automotive

Wilt u graag een Audi bestelwagen kopen of leasen? Dan bent u aan het juiste adres! Bij Koppejan Automotive hebben we zowel nieuwe als gebruikte Audi bedrijfswagens in ons aanbod. Kom eens langs in onze showroom in Nijkerk en aanschouw onze luxe bedrijfswagens in het echt. Mocht u meer informatie willen ontvangen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Dit kan door het contactformulier in te vullen, te bellen naar +31(0) 342 436 222 of te mailen naar info@koppejanautomotive.nl. Wij staan u graag te woord!

Klantervaringen.

Hoe waarderen onze klanten Koppejan.

25 Sep
10.
Geweldig Goed!

Vrijdag proefrit gemaakt, Deal gemaakt, Financiering aangevraagd, en op maandag akkoord! Deze week hopelijk rijklaar en de nieuwe auto ophalen!

ashwan harkhoe uit Rotterdam
13 Sep
10.
Super geholpen !!!!!!!!

In één woord super gasten goed geholpen.

X uit Vinkeveen
11 Sep
10.
Super net bedrijf/fijne mensen

2de keer dat ik daar een bedrijfswagen koop! Ze hebben altijd een mooie collectie wagens staan en word er netjes, rustig en vriendelijk behandeld.

Joris uit Nederweert
06 Sep
10.
Super service! Eerlijk en open en een prachtige plek en pand.

Wij zijn erg fijn geholpen door Rik en Sander. Ik had een heleboel vragen en daar heeft Rik uitgebreid de tijd voor genomen. Samen met...

Paula en Sven uit Oeffelt
30 Aug
10.
Prachtige nieuwe stoere bus!

Super locatie,vriendelijk en snelschakend personeel en vooral gespecialiseerd in hun branche. Wij kunnen niet wachten om onze nieuwe aanwinst op te halen. Thanks!!

Pamela (SSK BV) uit Spijkenisse
30 Aug
10.
Super bedrijf

Ik heb een nieuwe bus gekocht bij koppejan en wil ze daar graag voor bedanken. Ze zijn erg klantvriendelijk en helpen je goed met het...

Tim uit Lochem

    Showroom afspraak inplannen