01 aug

Audi A3 – sportieve RS3 nu ook vernieuwd

De Audi A3 werkt momenteel aan een facelift. Recent is de Audi RS3, de meest sportieve versie van de Audi A3, in een nieuw jasje gestoken. In dit nieuwsbericht leest u meer over de veranderingen van de Audi RS3.

Audi A3 sportieve RS3 vernieuwd | Koppejan Automotive

Vernieuwing van Audi RS3

Audi is al een tijd jaar bezig met de facelift van het A3 model en de vernieuwing hiervan is inmiddels bijna voorbij. Nu de RS3, de topversie van de Audi A3, vernieuwd is, duurt het namelijk niet lang meer voordat de facelift van de basis-A3 onthuld wordt. Zo hebben de koplampen en achterlichten van de Audi A3 een nieuw ontwerp gekregen, terwijl ook het bumperwerk is aangepast.

De RS3 krijgt (net zoals de S3) een nieuwe lichtsignatuur, anders dan bij de andere A3 versies. Bij de RS3 en S3 zitten er meer losse elementen in de achterlichten, vooral op de achterklep. Wat betreft de voorkant verdwijnt de sleuf tussen de grille en de motorkap. De grille loopt ook iets minder ver door onderaan de bumper.

Hoogstwaarschijnlijk komt de Audi RS3 weer met de 2.5 TFSI-vijfcilinder, wellicht met een kleine krachtinjectie. De RS3 en RS3 Performance hebben een vermogen van respectievelijk 400pk en 407pk. Het automodel heeft in beide gevallen een maximumkoppel van 500 Nm. Bovendien wordt de Audi RS3 naar verwachting volgend jaar ook als Limousine uitgebracht.

Audi bedrijfsauto kopen of leasen bij Koppejan Automotive

Wilt u graag een Audi bestelwagen kopen of leasen? Dan bent u aan het juiste adres! Bij Koppejan Automotive hebben we zowel nieuwe als gebruikte Audi bedrijfswagens in ons aanbod. Kom eens langs in onze showroom in Nijkerk en aanschouw onze luxe bedrijfswagens in het echt. Mocht u meer informatie willen ontvangen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Dit kan door het contactformulier in te vullen, te bellen naar +31(0) 342 436 222 of te mailen naar info@koppejanautomotive.nl. Wij staan u graag te woord!

Klantervaringen.

Hoe waarderen onze klanten Koppejan.

17 Apr
9.
Snel en duidelijk opvolging

Duidelijke en snelle communicatie met Rik. Auto is nog niet afgeleverd, de rest is dus nog afwachten maar hebben er alle vertrouwen in! Belisol Goes

Belisol Goes uit GOES
29 Mar
10.
Vriendelijk en super survice

Vriendelijk en komen altijd met een goede oplossing

Jeffrey uit Delft
26 Mar
10.
Top bedrijf

Super service top bedrijf

Olinde uit Almere
28 Feb
10.
Schitterende auto's

Schitterende auto's in een prachtig en schoon, mooi pand. Eén en al luxe, alsof je in een snoepwinkel bent.

Perry uit Rotterdam
25 Feb
9.
Heel mooi bedrijf!!

Zeer goed geholpen, eerlijk en betrouwbaar. Goed advies.

Ruud De leeuw uit Huisduinen
23 Feb
10.
Fantastisch bedrijf

Ik ben zeer tevreden hoe ik ben geholpen En geadviseerd ben en er goed op de hoogte ben gehouden over de gang van zaken Echte...

Daniel uit Kortenhoef

    Showroom afspraak inplannen