Vanaf heden zijn wij op zaterdag gesloten!

De nieuwe openingstijden zijn maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00

Audi A4 occasion | Koppejan Automotive

Audi A4 occasion

Bent u op zoek naar een betrouwbare, luxe personenauto die u nooit teleurstelt? De Audi A4 is al tijden een van Audi’s bestverkopende modellen, en met goede reden! Met zijn luxe design, stevige bouwkwaliteit en aangename rijgedrag is de Audi A4 een betrouwbare keuze. Zoekt u een Audi A4 occasion? Bij Koppejan Automotive hebben we verschillende Audi A4 occasions op voorraad waardoor we een snelle levering kunnen garanderen.

Audi A4 Avant

De Audi A4 is er in verschillende uitvoeringen. In het bijzonder willen we de Audi A4 Avant uitlichten aan u. Dit is een ruime uitvoering van de Audi A4. Zo weet u zeker dat u comfortabel in de auto zit en genoeg ruimte in de kofferbak heeft voor uw bagage. De Audi A4 Avant is een hybride auto. Dit betekent dus dat deze sportiviteit combineert met zuinigheid. Met zijn sportieve en elegante uitstraling is de Avant bovendien bijzonder prettig om naar te kijken. Als laatste is de Avant ook zeer gemakkelijk in gebruik dankzij zijn touchscreen waarmee u de auto kunt bedienen, Audi Virtual cockpit waarmee u minder vaak naar het middenscherm hoeft te kijken en Audi connect key waarmee u vanaf uw mobiele apparaten de portieren kunt openen.

Audi A4 occasion kopen

Bij Koppejan Automotive bent u aan het juiste adres om een Audi A4 occasion te kopen. Wij beschikken over de onderhoudshistorie van vrijwel al onze occasions. Op deze manier kunnen we dus garanderen dat onze Audi A4 occasions naar behoren zijn onderhouden. Onze Audi A4 occasions controleren we bovendien grondig van binnen en buiten. Waar nodig wassen, reinigen en poetsen we de occasion ook. Met een Audi A4 occasion kopen bij Koppejan Automotive krijgt u dus altijd een zo goed als nieuwe occasion.

Financial lease Audi A4 occasion

Wanneer u de aanschafprijs liever niet direct betaalt, is het ook mogelijk een Audi A4 te leasen bij Koppejan Automotive. Met financial lease voor uw Audi A4 occasion kiest u voor een optie met duidelijkheid en zekerheid. U kunt zelf de looptijd bepalen, van minimaal 12 tot maximaal 60 maanden. U kunt ook direct uw leasebedrag berekenen door gebruik te maken van de leasecalculator. Een voordeel van het financial leasen van een Audi A4 occasion is dat u zelf economisch eigenaar van de occasion bent. U kunt deze dus opnemen op de balans van uw onderneming en profiteren van een aantal fiscale voordelen.

Audi A4 kopen of leasen bij Koppejan Automotive

Heeft u interesse in een Audi A4 occasion kopen of leasen? Wij helpen u graag verder! U bent van harte welkom in onze showroom in Nijkerk. Heeft u eerst nog vragen of wilt u een afspraak maken? U kunt ook vrijblijvend contact opnemen via het online contactformulier of door te bellen naar 0342 - 436 222.

Klantervaringen.

Hoe waarderen onze klanten Koppejan.

28 Nov
9.
Super bedrijf

Vriendelijk en alles snel geregeld

Bas uit Rotterdam
22 Nov
10.
Geweldige service !

Dit is onze 2de auto/bus die we hier hebben gekocht. Niet alleen prachtige auto’s worden hier verkocht, maar de service is ook echt super! Je...

Sanne uit Groningen
25 Oct
10.
Goed voor elkaar

Goed ontvangst mooie nette zaak! En ik heb een prachtige bedrijfs wagen gekocht.

Johan uit Sgravenpolder
14 Oct
10.
Super vriendelijk en klant gericht

Wij hebben bij Tim een crafter gekocht, super mooi bus, we waren er snel uit, het leveren van de bus was ook mooi op tijd...

Mike uit Onderdijk
05 Oct
10.
Keurig bedrijf met transparante aanpak

No nonsense, mooie auto’s en prima afhandeling in de garantieperiode. Goede communicatie bij aankoop en aftersale!

Roel uit Valkenburg aan de Geul
03 Oct
10.
Zeer goede begeleiding en service

Heel fijne persoonlijke benadering en begeleiding bij de aankoop. Eerlijke inruilprijs met correcte voorstelling van zaken.

Jan Trip uit Emmen

    Showroom afspraak inplannen